7

Hvor skal jeg være?

år

Hej Bt

Min mor og far er skilt.
Jeg bor ved dem skiftevis pr uge.
Mit problem er at jeg ikke har lyst til hele tiden at flytte rundt. Det stresser mig, og jeg kan ikke finde ro 2 steder. Nogen gange i skolen ved jeg ikke hvem jeg skal hjem til fordi jeg skifter så tit og kan derfor ikke huske det.

Nogen gange føler jeg at jeg bare er til leje, og ikke selv har noget at sige.
Men min mor og far har tilbudt mig at vælge et sted at bo, men jeg kunne ALDRIG nogensinde finde på at vælge en frem for den anden.
Hvad skal jeg gøre
Hilsen pige på 13

Indsendt af: Johanne

Hej :)
Det er rigtig svært at have forældre der er skilt, for som barn vil man aldrig vælge den ene frem for den anden. Min forældre gik fra hinanden da jeg var 5. Nu er det ti år siden, og jeg har affundet mig helt fint med det hele.

Det kommer meget an på, hvor dine forældre hver især bor. Fx, flyttede min far halvanden time i bil væk, så det var naturligt at jeg blev boende hos min mor pga. skole og daginstitutioner. Jeg besøger stadig min far når der er tid i weekenderne, men det er en meget løs aftale.

Som 13 årig bør du selv være i stand til at vælge. Du skal selvfølgelig ikke tænke, at ved at vælge at bo det ene sted, vælger du automatisk den anden forældre fra. Det var jo deres valg at blive skilt, og de må så leve med konsekvenserne af, ikke nødvendigvis at se deres barn/ børn hver dag.

Jeg tror at det ville være en super idé at sætte sig ned og snakke med begge dine forældre om hvordan du har det, for det er absolut ikke sjovt at sidde i din situation.
Fremover vil der komme tidspunkter, hvor du føler at du vælger den ene forældre frem for den anden, men du kan jo ikke være to steder på en gang :)
Held og lykke!
-Johanne

Indsendt af: :-)

Jeg tænker om det vil hjælpe vis du bor 2-3 uger hos far også bor 2-3 uger mor.
Det kan være at du så falder til ro og du ikke følger at du hele tiden flytter
eller noget i den stil
håber du finder du af hvad du vil og at du jeg har skrevet har hjulpet

Indsendt af: Annonym

Hej med dig!
Mine forældre er også skilt, og jeg kan sige dig, at jeg har haft det præcis på samme måde! Det er rigtig svært at skulle transportere så meget, for at gøre dem alle glade. Mit råd er, at hvis der er en af dine forældre du snakker godt med ( sådan om f.eks personlige ting osv), så kan du måske snakke med din far eller mor om problemet, så dine forældre derefter kan snakke om det! I denne situation, er de, de eneste der kan gøre noget ved det. Det er dine forældres job at få dig til at føle dig godt tilpas, og de kan kun hjælpe dig hvis du fortæller dem det(;
Jeg håber at du kommer godt igennem det(:
KH L

Indsendt af: Hej Hej

Hej søde.
Jeg er også en 13 årig pige som er skilsmissebarn. Jeg bor skiftevis en uge hos min far og en uge hos min mor. Hvis det stadig er noget nyt at de er skildt kan det jo være rigtig hårdt og det forstår jeg. Hvis jeg var dig ville jeg vælge at bo hus din mor... Du er jo lige nu i puberteten og så har man da tit brug for sin mor. Eller hvad?
Håber mit sygt pedagogiske brev kunne hjælpe.

Indsendt af: Amager

Det er en meget ubehagelig situation du sidder i. Jeg forstår det godt da mine forældre ikke bor sammen. Jeg tænker på din skole og hvis du skulle flytte til en anden skole. Du kan jo stadig sagtens se begge dine forældre. Men tænker at det ville være en ide at tale med dine forældre hvis du vil blive på din skole så bliv hvor du er nu. Hilsen den forstående

Indsendt af: Anonym

Forstår udemærket godt, at du ikke kan finde ro to steder, jeg havde samme problem, da mine forældre blev skilt for lidt over et halvt år siden. Især det med at rykke sine ting hele tiden, det synes jeg er virkelig irriterende. Du siger selv at du har 7-7 jeg har 9-4 og det vil nok ikke fungerer for dig, da 4 dage er virkelig lidt. En uge går stærkt, og hvis ikke du "savner" den anden forældre(ved jeg ikke om du gør, da du ikke fortæller noget om det) Så vil jeg sige at du måske skulle prøve at være 14 dage hos hver, altså 14-14? Det kunne også være mere skævt? 10-10? Håber du finder en løsning, husk på at du bestemmer, da du ikke har valgt at dine forælre skulle skilles, Knus herfra <333

Indsendt af: Anonym

Hej Pige på 13 år. Min mor og far er også skilt og jeg har en lillebror der bliver ked af det på grund af det.. Fordi først savner han den ene og så savner han den anden. Jeg har prøvet at snakke med ham men han blev mere ked af det og jeg er sådan vendet mig til at vi skal skifte men mit råd er at hvis du slet ikke kan lide det så kan du måske snakke med en slags "lærer" på skolen altså en der snakker med andre børn. Det gør jeg hvis jeg er ked af noget eller der er sket noget jeg ikke kan lide eller sådan. Håber det hjalp lidt:)

Er dine forældre skilt? - Hvordan er det for dig?