1

Skal jeg være bange eller glemme det?

Pige 15 år

Hej.

 

Jeg er en pige på 15 år, jeg havde en ret seriøs flirt med en dreng i min klasse sidste år.

Jeg kunne godt lig ham sådan rigtigt, og han kunne lige mig.

 

Jeg har så sendt et billede eller to til ham af min røv, (Man kunne ikke se mit ansigt, så man kan ikke rigtig sige det er mig) han gemte dem og lovede han ikke ville vise dem til nogen og han ville heller ikke sige det til nogen.

Vores flirt sluttede så af en helt anden grund.

 

Men jeg er så ret gode venner med en af hans gode drengevenner, som har sagt han har set et billede af min røv. Altså et af de billeder jeg har sendt til min ex-flirt.

Min ex-flirt siger så han ikke har vist det til nogen og at han har slettet dem fordi jeg sagde han skulle, jeg ved ikke hvem jeg skal stole på, og jeg vil også gerne vide hvem der har set det. Ved ikke helt hvad jeg skal gøre.

 

 

Det jeg enlig er mest bange for er hvis der er nogen piger der finder ud af det og udstiller mig som en luder eller hvad der ellers kunne komme udad det.

Synes i jeg skal være bange for at blive udstillet?

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 15 år

Hej :)

Det er jo normalt at gøre sådan nogle ting (i dit tilfælde sende billeder af din røv) når man har en flirt eller en kæreste

Jeg synes ikke du skal være bange, da der jo er en chance for at du ikke bliver udstilt så er det ikke det værd at gå og bekymre sig om noget der ikke kommer til at ske.

Når det er sagt så er det Super vigtig at du bekræfter at han har slettet de billeder af dig. Så han jo selvføgelig ikke kan vise dem til nogen
Og hvis nu at flere og flere begynder at sige noget om at de har set billederne er det vigtig at sige det til en du kan stole på, da det er mobning og det er selvsagt ikke okay og på ingen måde rart.

Men hvis han har slettet dem er der ikke nogen grund til at være bange, selvom han siger til andre at du har sendt billeder af dig, hvor er så hans bevis?

Jeg håber det hjalp :)
Kh
-WekeepThisLoveInAPhotograph

Har du vist dig nøgen eller let påklædt nettet?