4

Skifte skole?

Pige 13 år

Hej,

 

Jeg går rigtig meget og overvejer at skrifte skole, men jeg har ofte svært ved at åbne mig op over for nye mennesker, fordi jeg er ret genert.

Jeg vil faktisk ret gerne skifte, men jeg er virkelig bange for det m, og han heller aldrig prøvet det....

 

Hvad skal jeg gøre?

Bye

Indsendt af: Clara c:, Pige 13 år

Der er mange fordele og ulemper ved at skifte self. men dem fra min klasse der skiftede for at prøve noget sagde det var der hele værd og elsker deres nye skole. har også selv icervejet det men gjorde det ikke da jeg fik det bedre efter lidt tid!

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Jeg kan sagtens forstå, hvorfor du er i tvivl. Det kan somme tider være svært at finde ud af, hvad der er bedst, især hvis man ikke ved, hvordan den ene mulighed faktisk er. Det er vigtigt, at du tænker roligt over din beslutning. Hvad mister du, og hvad får du ved at skifte skole? Jeg tror godt, at du kan have en prøveperiode på en anden skole, så du kan få en fornemmelse af, hvordan der er på den valgte skole, og måske hjælper det dig til at vælge.
Jeg har selv skiftet skole, og det er jeg glad for. Det handler mest om bare lige at finde den rigtige skole, og normalt har man mulighed for at besøge skolerne.
Jeg var også genert, da jeg skiftede skole. Men det gik helt fint. Jeg tror ikke, at det er noget du skal bekymre dig så meget om. Det er helt normalt, at man ændre adfær udfra store forandringer i hverdagen. Dvs., at det godt kan være, at du er genert på din nuværende skole, men at det sagtens kan stoppe med at følge efter dig hen på en ny skole og i nogle nye hverdagsrammer. Ellers er generthed som regel noget, der forsvinder med tiden.
Men, hvis det ikke går som håbet, kan du skifte skole igen, måske endda tilbage til din nuværende skole. Men jeg synes, at det er noget du skal tale med dine forældre, din lærer eller din(e)
ven(ner)/veninde(r) om. De har nok nogle kloge ting at sige om det, og kan hjælpe dig med din beslutning.
Hel og lykke med det,
du finder ud af. :-)

Indsendt af: Pige på 13 xD, Pige 13 år

Hej!
Jeg skiftede skole i starten af 5. Jeg var sindssygt generet! Men jeg er venner med alle i klassen nu.. Men det var ret slemt den første måned. Men vær åben når du kommer ind, for folk har altid mega meget interesse med de nye :)
Mvh. Pige på 13 xD

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg syntes ikke du skal give op så hurtigt. Hvis nu din lære sat i en gruppe, med piger. Syntes jeg du skal prøve at snakke med dem i gruppen. Hvis det ikke hjælper snak med din mor at du føler at du ikke har nogle venner, så kan din mor snakke med din lære. :)