7

Skifte skole eller?

Pige 12 år

Hej :)

Jeg er en pige på 12 år og jeg skal flytte :)

 

Jeg har været med mine foreldre ude og kigge på huse og vi har fundet to :)
Og begge to lægger ok afstand til min nuværende skole som i lidt langt væk men jeg ville godt kunne blive ved med at gå der men jeg ved bare ikke helt for den her skole jeg går på taler folk bare ikke pænt (i min klasse)

 

og hvis man laver en lille fejl bliver man dømt og hvis man kommer i konflikt med visse personer vender alle sig imod en og der bliver sent dræber blikke og alt muligt så jeg har det ikke rigtigt så godt der :(

 

Jeg tenker på at flytte skole men jeg er bare bange for at jeg vil blive mobbet der eller sådan noget :(

 

Jeg håber nogle derude vil hjælpe fra mig :) :l :(

Indsendt af: Anonymous, Pige 23 år

Hej.
Jeg håber jeres flytning, kommer til at gå rigtig godt.
Jeg kan ikke fortælle dig hvad skal gøre, men jeg kan fortælle dig at jeg til at starte med helt klart synes du skal tale med dine forældre om det, måske de kan hjælpe dig, da de måske også kender lidt til din situation. Udover det så synes jeg du skal tænke over hvad du helst vil. Blive ved med at gå i den klasse, du ikke lyder vildt glad for at gå i? eller starte forfra, et sted hvor du muligvis vil blive mobbet? men hvorfor tror du at du ville blive mobbet, tror du ikke måske at du ville få nogle nye venner som du ville blive glad for, og kunne betro dig til? Uanset hvad synes jeg su skal sætte dig ned og snakke med dine forældre om det. jeg håber det hjælper en lille smule, og jeg håber du bliver glad uanset hvad du vælger.
venlig hilsen Maria.

Indsendt af: Oscar.., Dreng 11 år

Hej jeg synes du skal flytte skole og jeg er SIKKER på at de vil tage godt imod dig hvis du gør det stay strong bliver selv mobbet og jeg er nød til at slås hver dag men ja håber jeg kunne hjælpe mvh Oscar.

Indsendt af: Laura som står ..., Pige 12 år

Hej 12årige pige.
Det ville nok være en god ide at flytte skole? Da jeg selv står i samme problemer men det er dit valg har selv valgt at flytte skole. Det er rigtig dejligt for mig, det er alle sammen søde og behandler mig rigtig godt. Du bestemmer selv! Men ville nok vælge at flytte skole... ❤️
Hilsen pigen der står i samme problemer

Indsendt af: Lakselulu@gmail.com, Pige 10 år

Jeg syntes at du skal tænke dig godt om for du vælger vis du ikke ville leve med det længere så syntes jeg du skal vælge at flytte skolle

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej. Jeg kan heller ikke give dig svar på hvad du skal gøre, men jeg synes, at det kunne være fedt for dig, at få nye venner på en ny skole. Du fortæller jo, at i din klasse, hvis man laver en lille fejl bliver man hurtigt dømt. Nogle gange kan de bare være en god ide at starte på en frisk.
Kh S

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hejsa, har prøvet det en del gange efter hånden. Det hele skal nok komme til dig, du skal bare sørge for at være smilende og udadvendt. Det kan umuligt gå galt; bare vær dig selv ??

Indsendt af: anonym......., Pige 14 år

Hej med dig! Jeg har en veninde der står i sådan ca helt samme problem som dig. Har du en eller flere rigtig gode veninder? Måske to, tre, fire jeg ved ikke hvad:D ? For altså, dine tætteste veninder er jo guld værd, og det kan tage rigtig lang tid, at få et stærkt forhold, til nogle helt nye nogen igen;) De kunne måske være en grund til at blive? Men selvfølgelig, besvarer det ikke noget, for tanken om, at der stadig er nogle trælse piger i din klasse, det hjælper ikke særligt meget, og jeg ved af egen erfaring, at de nogle gange kan ødelægge en hel dag. Men det gode ved at skifte skole er, at du kan opbygge en helt ny person. For vi tænker vel allesammen, ejjjj jeg gad godt at gøre ligesom hende, og hende og sådan - men på en ny skole, kender de dig ikke, så der kan du jo bare få "lavet" en person, som du måske bedre kan lide;) Det lød sikkert skørt, men, jeg håber virkelig at det har hjulpet dig lidt, med at beslutte dig;)