5

Skilt

Pige 11 år

Hej alle sammen.

 

Mine forældre er lige blevet skilt og der bliver ved med at komme chorkerende nyheder ind og jeg har det som om jeg skal springe i luften.

 

Mine forældre og veninder spøger ikke så meget ind til det og forstår det ikke det er bare så hårdt når ens liv bliver vendt på hovedet

 

Hvad skal jeg gøre?

 

Hjælp mig

Indsendt af: Pigen.., Pige 16 år

Hej. For et par år siden blev mine forældre også skilt, jeg syntes det var utroligt hårdt, og som du selv nævner bliver der nemlig ved med at komme chokerende nyheder.
Mit råd til dig er at få snakket med nogen om det, en af dine forældre, en ven eller måske en lærer du stoler på! Men det hjælper virkelig og snakke om det, også selvom om man måske først tænker man bare ikke gider snakke om det.
Ellers så prøv og forklar dine forældre hvordan du har det, og sig du syntes det er svært med en masse chokerende nyheder på en gang.. De vil 100% kunne forstå dig. Prøv måske og forklar dem det og så spørg om de ikke vil være søde og skåne dig for nogle af de lidt mindre ting, så de kun fortæller dig om de ting der sker lige nu, og de ting der vil få konsekvenser for dig lige nu.

Jeg håber du kunne bruge mit råd, og at du snart får det nemmere med det!
Knus..

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej. Jeg ved godt at det er hårdt, og jeg har selv været det igennem. Selv om at det virker svært, skal det nok gå. Man kommer ikke altid helt over det, men mindet forsvinder over tiden. Nogle specielle ting vil minde dig om det og det vil du kunne mærke. Men mit bedste råd er at du snakker med en ven eller en her på, som har det samme "problem" eller en som også har prøvet det. Held og lykke:-)

Indsendt af: ..KW.., Pige 13 år

Hej... Jeg ved det kan være svært og overraskende at ens forældre bliver skilt... Jeg er selv skilsmisse barn, og min bedste ven's forældre blev skilt for ikke længere en et måned siden.. Jeg tror du skal prøve at tage så godt imod de nyheder som muligt.. Ja det kan være de er dårlige, det kan være de lyder dårlige men faktisk vender til noget godt.. Prøv at få det bedste ud af alt.

Indsendt af: De4612, Dreng 15 år

Snak med en der holder af dig sådan virkelig meget eller en der har prøvet det samme mine forældre blev skilt da jeg var 2 år. Men min mor fandt ud af hun var gravid 14 dage efter hun havde mødtes med min far så det forhold var dømt til at ende. Men prøv at snakke med en der virkelig forstår det

Indsendt af: Loui05, Pige 11 år

hej.
hvis dine forældre og venner ikke spørg ind til det, så kom selv ind på emnet.
Og så er jeg sikker på de vil høre hvad du siger.
for det bliver altid bedrer hvis man taler, om det med nogen.

Er dine forældre skilt? - Hvordan er det for dig?