2

Ny skole!

Pige 13 år

Hej :) mig og min familie er flyttet til en ny by for et par måneder siden. Der er bare det at jeg hader mit nye hus, den nye by og den nye skole.

 

Mine forældre lovede mig alt muligt og snakkede om hvor god byen er for at få mig til at flytte. Det største problem er at jeg savner min gamle skole forfærdeligt. Jeg elskede alt ved den. Den var mere familie for mig end min rigtige familie. Hver eneste nat ligger jeg og tænker tilbage, og forestiller mig hvordan det ville være at være der igen.

 

jeg har stadig en lille smule kontakt til nogle af dem men det er slet ikke det samme. Jeg ville gøre alt for at spole tiden tilbage.

Der er ingen chance for at jeg kan flytte tilbage igen, men savnet er ved at fortære mig og ved ikke hvad jeg skal gøre?

Indsendt af: Josefine, Pige 12 år

Jeg kender godt det der med at ligge om aftenen og forestille sig hvor godt det var og alt muligt, hvilket også kan gøre det sværere at vende sig til tanken om (måske) aldrig at komme tilbage. Det du kan gøre er at finde nogle hobbyer, og så ligge og tænke på at du gør noget vildt fedt og imponere de andre (fx. hvis det er dans, at du så vinder en konkurrence), hvilket dermed også kan give dig mere selvtillid.

Nu ved jeg jo ikke hvor langt du bor fra den by du boede i før, men måske kunne du (jeg ved ikke om du er en pige eller dreng) holde en sleepover, lanparty eller bare hænge ud med dine venner... Hvis ikke det er muligt kunne i måske skype...?

Jeg håber du fik noget ud af mit svar, og jeg ønsker at du kommer til at føle dig tilpas i den nye by! :-)
Mvh. Josefine 12 år

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej.
Hvis du er sikker på, at de mennesker betyder så meget for dig, så skal du da kæmpe for at komme tilbage. Ting og relationer, der betyder så meget for en, skal man ikke bare give slip på. Hvis I ikke kan flytte tilbage, kan du så pendle frem og tilbage? Jeg har selv mange erfaringer med at pendle, og der er ikke så slemt. Jeg har også selv skiftet skole.
Hvis det ikke kan lade sig gøre, er det bedst bare at prøve på at starte godt i din nye skole. Bliv venner med dem, du går/skal gå i klasse med.
Hel og lykke.