3

Skole problemer..Hjælp.

år

Hej, jeg er en glad pige på 12 år.

 

Når jeg skal i skole begynder jeg så stille at blive ked af det aggressiv .Jeg føler tit jeg ikke passer ind i min klasse selvom de behandler mig godt<3 Jeg føler mig bare på nogen punkter forkert..

 

Fk.s når det er frikvarter kan jeg godt gå alene hele tiden da jeg ikke bliver spurgt ind til nogen. Når vi er inde i klassen og far Fk.s Matematik. Har jeg svært ved at følge med. jeg gør jo mit bedste.Føler mig bare ikke god nok. Sådan har jeg det i de fleste timer..

 

De fleste morgener inden jeg skal i skole prøver jeg at spille syg for at slippe for skole.Jeg ved det er meget forkert men det er det eneste jeg synes der er rigtigt for mig selv..

Indsendt af: Anonym

Jeg har selv prøvet at være ked af at være i min klasse og oven i det lidt aggressiv. Jeg kan også tit være alene i frikvartererne selvom mine klassekammerater behandler mig godt.
men grunden til det er at jeg ikke har haft modet til at spørge dem.
Hvis de behandler dig godt er der nok også en grund til det, så det kan være de gerne ville være sammen med dig.

jeg har også tit følelsen af at jeg ikke passer ind i min klasse og den har jeg stadigvæk og den kan jeg ikke helt forklare.

Jeg tror det er mange som ikke tror de er gode nok selvom de kan have gjort et fint job.
mange har svært ved at følge med i timerne. Engang havde jeg også selv problemer med det men da jeg blev ved med at sige til mine lærere det ikke var godt nok. Synes de at det var det stik modsatte nemlig rigtig godt.

at spille syg er nok ikke det smarteste når du har din nuværende følelse.
du kan måske prøve at snakke med en person som du holder meget af som du ved du kan snakke med.

Indsendt af: Privat

Hej, Kære pige på 12 år.
Sjovt nok er jeg også 12 år.
Jeg kan lige præcis forstå dig, fordi vi har også fået en ny pige i klassen, og hun kan heller ikke følge med i vores matematik timerne, eller dansk. Men hun siger til nær der er noget hun ikke forstå, og vi tager hende også godt imod.
Hun kan f.eks. Kun nå 35 opgaver i timen, mens vi andre kan nå noget med 100.
Jeg synes slet ikke hun er dårlig, for man kan se hun vil det her.
Jeg synes du skulle prøve at tage en snak med din skolelærer, og sige at du faktisk ikke kan følge med i timerne, og får det rigtigt dårligt af det.
Så kan din klasselærer gi' dig nemmere opgaver, det er der ihvertfald ikke problemer med i vores klasse.
Det med at du tit går alene i frikvarteret, der synes jeg du burde være mere "Arktiv". Spørg om du kan være med, istedet for at bare stå og tror der er nogle der kommer hen til dig. For det kan hurtigt misforståels. De tror måske du ikke gider være sammen med dem?
Og jeg lærte også at spørge ind da jeg lige begyndte i første klasse.
Der er overhovedet intet problemer.
KH. Pige på 12 år.

Indsendt af: pigen der er 12...

hej jeg ved lige hvad du mener jeg har også vært der men nu er jeg blevet inde i fællesskabet jeg var også alene men så en dag gik jeg hen til en og spurgte en pige om vi skulle være sammen og hun sagde ja og efter blev jeg bedste venner med 3 fantastiske piger<3 og nu er jeg aldrig alene mere og jeg hade det/har mega svært ved alle fag ALLE men det jeg gjor var først var jeg burgte jeg lang tid på skoleting der hjemme og det var bare mega kedeligt så jeg grinede/griner af det og lader det ikke fylde så meget i min vejerdag og efter det elskede jeg at komme i skole og se mine bff`er<3
hilsen en 12 pige<3<3<3<3<3