10

Skoleskift

Pige 12 år

Hej jeg er en pige på 12 som går i 6. Klasse, jeg har et par venninder i skolen.

 

Jeg har haft det dårligt i min klasse i op til 3 år. Men jeg syntes ikke rigtig at mine venninder holder af mig.

Nu har jeg endelig fået min mor til at forstå hvor vigtigt det er for mig at skifte skole.

 

Hun har lovet at hun skal gøre alt hvad hun kan, så jeg kunne godt bruge lidt hjælp til hvis i har prøvet at skifte skole, om i har lidt erfaringer der kan hjælpe mig.

 

Jeg har bare brug for nogle venninder som der holder af mig jeg har virkelig følt mig meget udenfor. Jeg håber i forstår.

Indsendt af: :-), Pige 15 år

Hej, jeg er en 15-årig pige, der går i 8. klasse. Mig og mine to veninder skiftede skole sammen i sommerferien op til 6. klasse, så jeg har prøvet at skifte skole.

Jeg tror, at du får en god start, hvis du på din fremtidige skole holder lidt igen for lige at falde på plads. Men husk, at være åben overfor alle de nye mennesker, steder og ting. Hvis læreren ikke sørger for, at nogle fra diin fremtidige klasse er dine indtro-venner, ville det måske være en god idé, at finde et par stykker fra klassen, du synes virker søde, og du kan holde dig lidt til i starten.

Jeg startede i en klasse, der ikke altid er så god til at tage initiativ, så mig og mine veninder måtte sådan set bare klare os selv. Når der var noget gik vi for det meste til vores lærer, der heldigvis var meget sød.

Jeg kender jo ikke dig, så jeg ved slet ikke om du er udadvendt eller indadvendt og alt sådan noget, så, ja, mit råd er nok bare, at du skal være dig selv og se om du kan hænge ud med nogle søde personer eller nogle, der minder lidt om dig selv.

Hel og lykke. ;-)
Venlig hilsen :-).

Indsendt af: Jeg er mig. Mig..., Pige 12 år

Kære pige

Jeg går også i 6 klasse og jeg skal sikkert skifte skole men måske før skulle dig og dine forældre tage en snak med læreren eller måske holde et pige måde og tale om tingene

Indsendt af: Askov, Pige 17 år

Hej! Jeg er en pige på 17 år og har haft det på samme måde som dig.
Først vil jeg sige at jeg syntes du skal overveje om det er det rigtig du gør?
Jeg havde det også rigtig træls i skolen da jeg gik i 6 klasse, fordi mine veninder grinte af mig når jeg var ked af det, og ikke viste at de havde lyst til og hjælpe mig og at de ikke holde af mig,og mit største ønske var at skifte skole. Jeg snakkede med min mor og vi fandt en skole jeg kunne starte på. Jeg valgte inden jeg flyttede skole at jeg ikke ville gå derfra med dårlige minder, så jeg fortalte mine veninder at jeg ikke syntes deres opførsel overfor mig var i orden, og de blev faktisk rigtig overrasket da jeg sagde det, de kunne slet ikke se at de havde såret mig, og det var slet ikke det de ville, så de sagde undskyld til mig og sagde at de nok skulle tænke over det. Måske det samme kunne ske for dig??
Men, jeg valgte og flytte skole alligevel, og jeg fortryder det i dag, de er heldigvis stadig mine veninde, og en af dem er faktisk blevet min bedste veninde..
Så min pointe er, at man nogen gange måske skal prøve og sige som man har det, også selvom det er til veninder, og jeg er sikker på at hvis dine veninder, er rigtig veninder, så forstår de dig, og vil holde af dig og give dig et kram når du har det træls. Men hvis du vælger og skifte skole, så er der intet og være bange for, jeg har skiftet skole 4 gange efter, og jeg har klaret det hvergang, og det er jeg sikker på at du også vil, hvis bare man er positiv omkring det, og har lyst til og lære nye mennesker at kende. Håber at du kan bruge mit svar, og klare det hele super godt. Mange knusser her fra :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej
Jeg har selv prøvet at skifte skole i år mellem sommerferien fra 6-7 klasse. I starten synes jeg at det var rigtig svært, men nu synes jeg at det går okay.
Mit råd ville være at være åben for alle.
Jeg tror at du ligesom mig vi synes at det kan være lidt svært i starten, men efterhånden skal det nok bliver bedre.

Indsendt af: sigrid.k, Pige 11 år

ves jeg ikke kan sove var skal jeg gøre

Indsendt af: juli419d, Pige 15 år

hej
jeg ved hvordan du har det jeg har skiftet skole masser gange, og hvergang har jeg ikke følt at jeg passede ind, men da jeg så stoppede med at forsøge at få venner, fik jeg massere venner, det kan have noget at gøre med at du prøver for meget, og det kan godt være en smule irreterrene, men hvis du nu slapper af og er åben over for andre, så er chancen større.

inden at jeg skiftede skole første gang, var jeg sammen med mange venner, men jo flere gange jeg skiftede skole jo mere faldt mit selv vær, men det er steget igen,

så mit råd til dig er tag tingene som de kommer for du kender ik dagen i morgen

knus

Indsendt af: Hullakuoi, Dreng 15 år

Det skal nok gå godt ?

Indsendt af: Pigen som har f..., Pige 14 år

Jeg synes det er godt du beslutter dig for at skifte skole selvom det kan være skræmmende jeg overvejede også selv at skifte men jeg blev for Bange og blev og så foreslog jeg til læren om vi ikke skulle prøve at ryste årgangen sammen så nu har jeg venner for de andre klasser men altså der er startet en masse nye på vores årgang så mit råd er hvis man er ny skal du bare give det tid og prøve at snakke med klassen men ikke prøve for hårdt for så kan dem i klassen blive lidt skræmt
Der startede en i vores klasse og i den første måned følte vi han ikke ville passe ind men efter noget tid lærte vi ham at kender og nu elsker hele min klasse ham

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej :)
Jeg er en pige på 12 ( snart 13 ) og jeg går også i 6 klasse :D
Jeg forstår dit problem siden jeg selv har haft samme problem her i år.
Jeg valgte at skifte skole og jeg har haft det meget bedre lige siden ;)
Jeg startede for 2 måneder siden og jeg har allerede fået massere af nye venner.
Bare fordi man skifter skole betyder ikke at man mister kontakten længere. Fx jeg skal møde min gamle klasse igen her om et par dage. Jeg holder stadig kontakten med alle mine venner og det går super-duper :D
Mange knus fra pige der gerne vil hjælpe ;)

Indsendt af: Pige 15 år., Pige 15 år

Hej med dig. Først og fremmest vil jeg gerne sige at jeg er 15 år, og har det på fuldstændig samme måde som dig. Jeg kan godt forstå gu gerne vil skifte skole, det er heller ikke rart at gå på en skole hvor man ikke har det godt. Har du prøvet at snakke med din lærer om det:?

Forelsket i den samme - hvad gør man?