4

Snakken om fest og druk med forældre

Pige 14 år

Hej alle derude

 

Jeg har virkelig et stort problem synes jeg selv.

 

En veninde jeg er lige er begyndt at komme meget tæt ved har inviteret mig til en fest snart, og har sagt Yes kommer, men må ikke drikke for mine forældre og har været taget i det nogle gange

faktisk lige her forleden så det køre ikke så godt mellem emnet alkohol og fester, men har fået lov til at tage til fester uden at drikke alkohol før, og der har min mor stolet på mig, og jeg er jo blevet inviteret til denne her fest hvor jeg bare virkelig ikke tører at spørge min mor, har sådan en stor frygt for at hun siger nejj. Fordi det ville betyde meget at komme med til festen.
 

 

Hende der holder det er alene hjemme, men hendes mor er inde ved siden af hos nogle venner, og kommer ikke såå sent hjem, og tænker at hvis min mor tror at jeg drikker kan hun vel snakke med min venindes mor og hører hvordan det foregår.
 

 

Men nu skal i hjælpe mig!!
 

 

Tror i at min mor ville sige at jeg må tage med til festen? Kan virkelig ikke få mig selv til at spørge, også fordi hun ikke ved så meget om min veninde.
Håber i kommer med nogle gode tips eller svar

 

Knus den frygtede pige.

Indsendt af: :), Pige 14 år

Hej med dig. Jeg har selv det samme problem. Jeg må heller ikke drikke for min mor, og turde ikke spørge hende. Jeg har så en bror, som giver mig gode råd. Hvis jeg kan bevise for min mor, at jeg ikke drikker, får jeg lov til at tage med. Min mor og jeg har det heller ikke godt, angående dette. For jeg har virkelig dummet mig. Tror også det kommer an på hvor gammel du er? Men prøv, at lav en aftale med din mor omkring, hvor meget du må drikke. Det gjorde jeg. Min mor siger 3 øl maks. og for mig er det også helt fint.

Indsendt af: Cillemus.-9, Pige 18 år

Hej frygtede pige:-)
Jeg forstår dit problem 100% Jeg er bare bange for at piger som mig er grunden til at forældre er bange for at lade deres børn tage til fest.... Ser du jeg er en pige på 18 og jeg har lige født firlinger altså 4 børn på en gang ... Mit råd til dig er sæt dig ned og fortæl hende hvordan du føler, prøv at få hende til at se det fra dit perspektiv:-) Hun ville sikkert have det bedre hvis hun kunne møde din venindes forældre:-3

Kærlig hilsen Cecilie:-)

Indsendt af: Hjælperen, Dreng 10 år

Kan du ikke gå til festen men med sodavand istedet?
Det er godt nok usundt men da sundere end at drikke alkohol?

Indsendt af: karl114s , Dreng 13 år

ok