4

sociale medier?

Pige 11 år

hej jeg er en pige på 11 år, jeg har ingen sociale medier som en af de eneste i min klasse.

 

min bff er et år ældre en mig og næste år er hun tretten og må derefter gerne får sociale medier, og når hun får sociale medier vil jeg være den eneste i min klasse der ikke har det, men problemet er at mine forældre ikke vil lade mig få det før jeg er 13 år gammel og er ligeglade med hvad de andre fra min klasse har og ikke har:(

 

jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre når vi er begyndt at have sociale medier, fordi så bliver det lidt kedeligt da de fleste tin er noget du behøver sociale medier for at svare på.

 

ØV! hvad skal jeg gøre?

 

hilsen mig

Indsendt af: pige på 17 , Pige 15 år

Hej pige på 11 år, jeg ved godt hvordan du har det, da jeg gik i 4. klasse havde mange piger i min klasse facebook, det havde jeg ikke, det er nok lidt noget andet for dig, fordi det er blevet mere normalt at have sociale medier. Jeg fik facebook da jeg var omkring 12, og jeg spurgte min mor om jeg måtte få det og hun sagde ja, hvis du ikke har spurgt dine forældre, kunne du jo gøre det?
Og hvis din bedste veninde er en rigtig god veninde, vil det ikke betyde noget.
Jeg håber at du kan bruge mit råd.
Hilsen pige på 17

Indsendt af: FC, Pige 10 år

Jeg er helt med. Du kan spørger din bff om du må være med ind til du bliver 13 år

Indsendt af: Osker:), Dreng 12 år

du skal ikke være ked af det, jeg kender en 14 årig der ikke har facebook og andre sociale medier og jeg er også næsten tretten år og jeg må heller ikke få sociale medier fx. facebook før jeg er tretten
held og lykke fremadrettet.

Indsendt af: Hende uden Facebook , Pige 13 år

Hej pige
Jeg kan godt forstå at du syntes at det er nedernt at du ikke må få sociale medier. Men der er jo en grund til at dine forældre og dem der administrerer de sociale medier sætter en aldersgrænse. Med tiden er det ved at gå op for mig at sociale medier gør en mere asocial og man istedet for at være sammen med venner lige sender en snap eller kigger på billeder på Instagram. Rigtig mange jeg kender både børn og voksne vil rigtig gerne slette Facebook men er "afhængige" af det. Jeg syntes du skal være stolt over ikke at have sociale medier!
Jeg ved ikke om du syntes det var en hjælp (det håber jeg), men det er min holdning. Rigtig god efterårsferie jeg håber at det løser sig.
Kh hende uden Facebook

Har du vist dig nøgen eller let påklædt nettet?