7

Sovedyr

Dreng 16 år

Hej jeg er en normal dreng på 16 går op i mode sport og alt muligt andet.

 

Der er dog en ting som næsten ingen ved om mig. Jeg har et sovedyr hvis man kalde det det. Jeg har en bamse som har vikelig stor affektionsværdi.

 

Jeg tog den fra min mors nøgle ring da jeg var et år gammel (det var oprindlig en dsb harry nøglering, og nu ville jeg gerne give min mac book for den hvis jeg mistede den) og siden da har jeg haft den enten hjemme i min seng eller med på rejser.

Den har været gennem en del fra brønde til træer men lige de sidste par år har jeg fundet ud af at det måske ikke er godt at være voldsom med den. 

 

Mit spørgsmål er egentlig bare om det er underligt for en dreng på 16 at have en bamse betyder meget for ham, er det normalt eller er det bare fint???

Indsendt af: Anonymous, 12 år

det er okey

Indsendt af: Random person, Pige 13 år

Hej jeg ved ikke om det jeg skriver hjælper, men jeg skriver det bare alligevel. Jeg er selv en der har et sovedyr, så jeg ser intet forkert i det, men der er sikkert nogen der har andre meninger. Jeg forstår dig faktisk fuldt ud i det her, og mange gange tænker jeg også tit selv over spørgsmålet, men så tænker jeg bare at hvis folk ikke kan lide mig for den jeg er, så skal jeg bare ikke være sammen med dem. Nå, men som jeg sagde i starten ved jeg ikke om det her hjælper, men jeg håber at det hjælper bare en lille smule.

Jeg håber du har en god dag. Hilsen en random person :)

Indsendt af: moll0329, 10 år

Jeg synes at det helt fint og ret sødt og jeg har selv en masse sove dyr og sover nogle gange med dem og for mig har de også affektionsværdi altså det jeg prøver at sige er bare at det er HELT OK!!!!!

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg tænker ikke, at det er mærkeligt. Vi alle holder jo af forskellige ting, om det så er en bamse eller et hamster, tænker jeg ikke gør den store forskel.
Men jeg kan skakkens forstå, at du tænker over det. Og jeg synes bare lige, at du skal vide, at jeg synes det er helt fint. Men hvis du gerne vil holde det hemmeligt, så sker der jo ikke noget ved det, og det er jo dig der bestemmer hvem der må vide det.
I hvert fald synes jeg ikke at du skal tænke for meget over det, det er bare sådan at det er, og det er helt fair at du holder så meget af dit sovedyr.

Indsendt af: Qwerty, Pige 15 år

Jeg har også mange sove dyr og det er der ikke nogen der syntes er mærkeligt

Indsendt af: Mullelærke, Pige 11 år

Det er helt normalt at sove med bamse og det gør jeg forresten selv og jeg kender en masse andre på din alder som sover med bamse

Indsendt af: Olimann, Dreng 15 år

Hej jeg er også en dreng der kan lide bamser men det er ligemeget om din klasse mobber dig på grund af det men hvis det ender med at ske worst case så bare flyt men det er helt ok med bamse