7

Jeg spiller alt for meget computer

Dreng 12 år

Hej,

 

jeg har en problem og det er at når jeg begynder at spille, computer / iPad / PS4, kan jeg ikke stoppe med det.

 

I sommerferien er mine forældre hele tiden på arbejde så jeg kan spille 12 timer i træk fra kl 9:00 til kl 22:00.

 

Jeg vil godt stoppe med det men jeg ved ikke hvordan

Indsendt af: Anonym bruger 123, Pige 13 år

Hvis du er træt af det, kan du tage initiativ til at lave nogle aftaler med dine venner. Det vil måske hjælpe på problemet. Jeg håber at det var til nogen hjælp, og at du er holdt op med at spille så meget.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hvis du så gerne vil stoppe hvilket jeg tror du vil har jeg et forslag til dig. Reflekter over hvad grunden er til at du spiller spiller så meget. Det kunne være at du skulle begynde at dyrke noget sport hvilket både er sundt for hjernen, kroppen og du kunne måske endda også få nogle nye venner. Prøv også at finde på nogle udendøres aktiviteter hvilket er super godt for at kunne tænke klart. Gør dit bedste. Håber du finder ud af noget

knus mig

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

jeg synes en god ide kunne være at måske begynde til en sport? finde noget du er god til og er rigtig vild med. noget der hjælper mig rigtig meget med at holde fingrene fra computeren eller telefonen, er at lave noget aktivt. jeg synes fx det er meget sjovere at spile badminton med mine venner end det er at sidde på computeren hele dagen.

Indsendt af: Anonymous, 23 år

Du skal bare stoppe med at spille, det hele handler om slevkontrol :)))

Indsendt af: MaxRanders, 17 år

Hvis du kan spille i den mængde er det ikke fordi du nyder spillet. Det er fordi du keder dig. Du skal vælge nogle aktiviteter, snakke med drenge fra klassen. tage ud og spille noget fodbold eller lign. Hvis du ikke er god til at spille fodbold, så tag med alligevel, og sid ved sidelinjen og bare vær sammen med dine venner.

Indsendt af: Den gode ven, Dreng 15 år

Bed dine forældre om at tage strømkablerne med på arbejde også kan du ikke spille

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

Fuck har det samme proplem

Har du vist dig nøgen eller let påklædt nettet?