6

store indre skamlæber

år

hej -

 

Jeg er en 14 årig pige, som har en kæreste jeg holder vildt meget af. (han er også 14) , vi har snakket lidt om sex, fordi det betyder tillid for både mig og ham.. men ja, vi elsker virkelig hinanden, og føler os begge parate, men så er det sådan jeg har et problem... mine indre skamlæber er virkelig store!

de hænger ca 2-3 cm ud, og hvis man hiver i dem er de nok ca 6.. det er virkelig træls, og det betyder jeg ALDRIG har turde vise mig nøgen foran nogen somhelst. oveni det har jeg mistanke om at jeg har svamp, og tør ikke tage til lægen.

 

jeg ved det med skamlæberne er 100 % normalt, har bare aldrig set andre med et, og derfor føler jeg mig unormal <3

 

skriv hvis i også har indre skamlæber der er lidt for store, for det er svært for mig at gå rundt med tanken og følesen om jeg er den eneste. og hvis nu i har det og har været til lægen, hvordan er det så?

KH - Anja

Indsendt af: Dreng på 16

Min kæreste har også lidt store skamlæber, men jeg jeg syntes bare det er frækt. Det er jo ikke som sådan et råd, men som du selv skriver. Det kan være rart at vide at, der også er andre piger, eller retter sagt kvinder, derude der også ser sådan ud forneden. Så det skal du ikke være ked af, det er meget kvindeligt med fyldige skamlæber

Indsendt af: Forvirret teenager

Hej du!
Selvom jeg er 16 og er uden kæreste, står jeg med præcis samme problem! Og det er intet mindre end forfærdeligt.. Har søgt lidt på nettet, for mistænker også mig selv for at have svamp - og alle symptomerne passer. Hvis du er i tvivl, er dette link meget nyttigt:
http://www.canesten.dk/da/Underlivssvamp/Symptom.html
Har ligesom dig også gået med det i længere tid, uden at turde gøre noget ved det, men har besluttet, at der må gøres noget ved det nu, for lortet kan sku smitte din partner - og hvis I så småt begynder at overveje sex, kan jeg kun anbefale dig at gå til lægen med det. Har selv tænkt mig at gøre det samme, for har egentlig sådan lidt halvt en dreng, og vi kan lide hinanden og det drejer også mere og mere i retningen, som du og din kæreste. Men gud hvor ville der ikke være noget mere forfærdeligt, end hvis jeg smittede ham - kan slet ikke holde tanken ud! Samtidig skræmmer tanken om et lægebesøg mig også, men jeg må bide tænderne sammen, for det fortjener ham jeg er sammen med - og din kæreste ligeså. Så mit råd: søg læge, inden det er for sent, i har haft sex og du så smitter ham.
Mht. dine skamlæber, kan jeg ikke være andet end enig og kan nikke genkendende til, hvordan du er flov over at vise dig nøgen. Har haft samme problem siden jeg var mindre, men har lært at acceptere dem nu, for der er sku ikke noget at gøre, og hvem koncentrerer sig om det, når man først er intim? I hvert fald ikke din kæreste - og hvis nogen gør, er de absolut ikke værd at holde på.
Håber, du kunne bruge det til noget - jeg ville i hvert fald ønske, at nogen havde revet op i mig for nogle år siden med et klap på skulderen og et godt råd.

Held og lykke!

Indsendt af: Jasm1530

Bare rolig du er ikke den eneste?jeg har det ligesom dig.du er ikke alene

Indsendt af: Emma123

Hej
Jeg har også meget store skamlæber, hvilket jeg i længere tid har været flov over. Til tider stadig irriteret over dem, men efter jeg mistede min mødom er det faldet lidt til jorden. Jeg har nu været sammen med en del, og aldrig har jeg hørt kommentarer, mærket mærkelige blikke eller følt at drengene synes det var "usexet". Så tror egentlig ikke det betyder så meget igen, og da slet ikke nu da i er kærester og holder meget af hinanden.

Det med skedesvamp, gå til lægen. Jeg afholdte mig længe, tog til lægen, hvilket slet ikke var slemt, og fik af vide der intet var galt. Det var ikke kun pga. skedesvamp jeg gik til lægen, men blandt andet, og det var ret betrykkende at vide at der intet var galt.

Håber det hjælper

Indsendt af: naja0897

Hej
Jeg gik på et tidspunkt også og troede, at jeg havde skedesvamp og ville virkelig ikke til lægen, men efter en uge tog jeg mig sammen og fortalte min papmor, at jeg havde den mistanke, og hun sagde jeg skulle prøve at gå i bad vær dag og vaske mig grundigt i skeden uden sæbe, og når jeg havde været på toilettet altid tørre mig oppe fra og ned. Så det prøvede jeg og efter et par dage gik det væk. Håber det måske også kunne hjælpe dig

Indsendt af: Anonym

Jeg er en 11 årig pige, og jeg har også store hænge skamslaber.. Jeg syntes også det er træls..

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?