13

Jeg tør ikke sige det

Dreng 13 år

Hej med jer jeg er en dreng på 13 år og vil gerne have mig en kæreste...
 

Sagen er den at jeg har mødt en pige over nettet og kan rigtig godt lide hende MEN jeg har ikke mødt hende endnu. Vi har sendt billeder til hinanden, skrevet, i ved bare snakket

 

Hendes kæreste slog op for en uge siden og jeg har bare trøstet så godt jeg kunne, hun er på samme alder som mig men jeg tør ikke skrive at jeg godt ka lide hende

 

Jeg er bange for hvad hendes reaktion vil være så please hjælp mig????

Indsendt af: #1, Pige 15 år

Hej 13-årige dreng.
Det er dejlit, at du er forelsket. Nu, hvor pigens kæreste har slået op, og hun er ked af det, har du chancen for at være meget trystende, nær og kærlig, og det vil pigen helt sikkert også være meget glad for, så jeg synes, at det er det du skal gøre. Det er ikke det bedste tidspunkt at flirte en masse eller spørge hende, om hun vil være din kæreste, så det bedste du kan gøre, er at være omsorgsfuld over for hende. Så vil hun nok også ligge rigtig meget mærke til dig.
Jeg ved godt, at du nok godt vidste det i forvejen, men jeg håber alligevel, at det var til nytte. Mvh. #1

Indsendt af: AnonymRH, Pige 16 år

Hej 13-årige
Jeg syntes virkelig du skal springe ud i det, jeg mødte selv en dreng da jeg var 13 på nettet, og vi var virkelig tætte. Vi blev forelsket og vi var kærester i 11 måneder, vi mødte hinanden inden vi blev kærester hvor det så udviklede sig. Det er det værd!!

Indsendt af: Anonym14, Pige 14 år

Hejsa :)
Jeg ville nok lige vente en uges tid eller to mere til hun er kommet lidt ovenpå. Derefter skal du da bare gå efter det :) Det er kun positivt at få at vide at andre kan lide en ...
Venlig hilsen en pige på 14

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hey dreng på 13
Jeg er rigtig ked af at høre, hvad det er der er sket for dig, og jeg vil nu prøve så godt, som jeg kan at hjælpe dig.
Jeg har selv stået i det problem, som du står i, og ja, jeg kan kun give dig ret, det er rigtig rigtig svær det hele. Når man ikke har mødt hinanden i virkeligheden osv. Og det med kærlighed er og vil altid være en besværlig ting, man skal igennem en masse for faktisk at forstå, hvad kærlighed egentligt er. Men her er mit råd.
Jeg synes, at du skal springe ud i det, det vil sige fortæl hende pigen, at du godt kan lide hende. Det kan selvfølgelig være svært for hende, at have de samme følelser for dig, da hun lige har slået op med sin kæreste, men det kan få hende til at se, at der faktisk er nogle, som holder af hende, som det virker til, at du er. Det er super godt for hende, at du er der får hende som en støtte, det er mega nice af dig, virkelig. Men igen fortæl hende det, så hun ved det, sådan at du ikke går rundt med det for dig selv, det kan nemlig også være hårdt, at man skal gå med det selv, og at du samtidig med det skal hjælpe hende. Jeg krydser mine fingre for jer! Held og lykke.

Indsendt af: Vigge119, Pige 12 år

Hej dig. Jeg er pige på 12 og ved hvordan du har det. Du kan jo prøve at sige det. Selfølgelig vil hun ikke hade dig for det og vil moske gerne være sammen med dig jeg synes at du skal give det en chance?

Indsendt af: Anonymous, Dreng 11 år

det er da mega fedt men husk ikke at skrive noget som du f.eks ikke ville ture stille dig ud på torvet og sige.

Indsendt af: pige03, Pige 14 år

Hej med dig :-) Jeg er en pige på 14 år. og har stået i præcis sammen situation som hende pigen du snakker om.
og den dreng der skrev til mig og prøvede at gøre mig glad igen er jeg er kærester med idag. så jeg synes helt klart at du bare skal springe ud i at snakke mere med hende og når du føler for at i kender hinanden godt nok kan du sige til hende at hun gør dig glad. måske har hun det på sammen måde.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Jeg er i samme alder som dig, og din og min hverdag er meget digitaliseret. Det kan være fedt til tider, og nogen gange er det lidt en ulempe.
Altså hvis du kendte hende som person udenfor hvad hun skriver til dog, ville det være nemmere at bedømme om der var mulighed for at i kunne blive kærester.
Måske før du bringer kæreste og at du godt kan lide hende op på bordet, synes jeg at du skulle lære hende endnu bedre at kende.
Smileyer kan beskrive meget, men der er altså noget helt specielt ved kropssprog, så hvad med at starte med at Skype/FaceTime(hvis i ikke allerede har gjort det). Det kunne også være godt at møde hende i virkeligheden, bare husk at have nogen med når i mødes for det kan være farligt.
Håber det kam bruges

Indsendt af: Anonymous, Pige

Kender det alt for godt, det lyder som om du virkelig godt kan lide hende jeg kender det godt jeg har snakket med 2 piger som jeg rigtigt godt kunne lide over nettet vent måske 1-2 måneder og sig det til hende, hun skal lige komme sig over ham

Indsendt af: TheAnoGirl, Pige 13 år

Jeg ville bare blive super glad, hvis nogen sagde at de kunne lide mig! Det er virkelig dejligt, og selvtillids-boostende at få sådan en besked! Så, bare sig det! Jeg elsker hvis nogen siger at de godt kan lide mig! - det er bare dejligt at få at vide ^^

Indsendt af: Anonymous, Pige

sig det til hende!

Indsendt af: Dreng på 18, Dreng 18 år

Det bedste du kan gøre lide ny er nok og være der for hende.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Jeg tror at hvis du siger det til hende kan hun godt blive mere trist (selv hvis hun kan lide dig) For hun har mange ting i sit hoved lige nu..
Du skal bare være der for hende :)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?