4

Tør ikke sige hvordan jeg har det til nogen.

Pige 14 år

Hej er en pige på 14 bliver snært 15 år.

 

Håber i kan hjælpe mig.
Jeg tør ikke sige hvordan jeg har det ikke til min familie eller mine venner er bange for hvad ander tinger om mig og mange ander ting

 

men hvordan for jeg det beder når jeg ik tør sige det til nogen og eller hvordan for jeg det sagt for føler ik de lytter?

Indsendt af: Folk må ikke vi..., Pige 12 år

Jeg har det præcis på samme måde som dig, og derfor har jeg et par gange skrevet ind til BB. Fordi at man er anonym:/ Men det kommer vist også helt an på hvilke problemer du har??

Indsendt af: Hjælperen, Pige 14 år

Jeg har haft det/har det på samme måde som dig. Ved selvfølgelig ikke hvilke problemer du går rundt med, men havde selv problemer med angst og andre personelige problemer. Jeg turde slet ikke at at snakke med nogen om det, og specielt ikke mine forældre. Jeg havde ikke lyst til at tage i skole, og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det som hjalp mig videre var at skrive med en rådgiver i chatten herinde på hjemmesiden. Det hjalp mig videre, og til sidst fik jeg talt med mine forlældre og fik hjælp. Det var virkelig en lettelse, og har det bedre nu. Hvis du ikke føler du kan snakke med nogle fra din familie vil jeg helt sikkert anbefale at du, som sagt, skriver til en rådgiver inde i chatten (tror jeg det hedder). De vil nok kunne hjælpe dig mere med det

Indsendt af: Am123, Pige 12 år

Prøv bare at glemme de andre og være dig selv eller skriv med BørneTelefonen det hjælper ved det

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej med dig
Det er meget pudsigt - jeg er også 14 år og har det svært med nogle ting i øjeblikket. Jeg vil meget gerne have det bedre, men jeg vil ikke gøre min familie bekymret, og jeg synes, det er svært at tale med folk om. Jeg fik dog overvundet mig selv og talt med en af mine venner om det. Han syntes, at hvis jeg ikke havde lyst til at snakke med mine forældre som det første, kunne jeg tale med min lærer. Det gjorde jeg så, og han var meget forstående. Han gav mig nogle råd til, hvordan jeg kunne tale med mine forældre om det. Jeg har det meget bedre nu, og jeg føler mig klar til at tale med mine forældre om det. Jeg synes, at du skal prøve at overvinde dig selv og snakke med en tæt om det.

xx