6

Kan ikke tale med min mor..

Pige 13 år

Hej brevkasse:)

 

For ca. 3 uger siden begyndte det at klø hele tiden "der nede" og det gør det stadig.. Jeg er mega bange for at det er alvorligt og måske svamp, men problemet er at jeg ikke kan få mig selv til at sige det til min mor!

 

Jeg kan bare ikke rigtig starte en samtale om sådan noget, så hvordan kommer jeg til lægen? Og hvordan får jeg svar?!
 

 

Håber virkelig i vil hjælpe mig:( er meget nervøs
Hilsen meget bange pige!

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Man skal aldrig være bange for at tale med sin mor eller far men hvis du er så nervøs så kan vise det dem i stedet så de kan opdage det.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 21 år

Hej meget bange pige,
Det er super flot du tør at komme ud med dine tanker!

Du skal ikke være bange for at snakke med din mor om det, hun har helt sikkert en løsning til hvordan I bedste får hjulpet dig.
- Der er nogle ting du kan gøre selv, men dog ikke en helt anbefalet løsning, men man kan skrive til Apoteket på nettet i en chat, hvor man stiller dem nogle spørgsmål til symptomerne man oplever, og de ville måske kunne give en ide til hvad det kunne være, du kan også selv prøve at ringe og bestille en tid til din læge, og faktisk behøver man ikke kun at gå til sin egen læge, man må godt ringe og hører en anden læge, om han vil give et bud på hvad det kunne være.
- Men uanset hvad, håber jeg du finder en løsning.

Indsendt af: Sund123, Pige 11 år

Der mange der har det eller haft det... det fordi du måske ikke tørre dig ordenligt:-)

Indsendt af: den underudvikl..., Pige 14 år

Hvis du ikke føler at du kan snakke med din mor om det, så snak med en anden om det. Det er vigtigt at du kommer ud med det, og at du for det undersøgt. Prøv at snak med en, veninde/ven, lære, sundhedsplejerske, mormor osv.. der er helt sikkert en eller anden der vil hjælpe dig. ellers må du jo selv opsøge læge. men vil helt klart anbefale at du snakker med en om det

Indsendt af: Randomperson, Pige 14 år

Hej med dig. Jeg har sjovt nok været i præcist samme problem, og jeg gik endda med mit i næsten et halvt år før jeg turde fortælle det til min mor (hvilket var pinefulgt). En dag hvis i måske sidder alene sammen og snakker, kan du stille sige det til hende. Hun er din mor, og hun vil ikke syntes det er dumt overhovedet. Hun skal ikke se det, men så kan i få bestilt en tid ved lægen.
Jeg var rigtig bange for at min mor ville syntes at det var underligt, men hun tog det rigtig fint, og hun fik det ikke til at lyde som noget særligt stort. Så bare rolig, det er helt sikkert, og okay at sige det til din mor. Men jeg ved godt at det kan være lidt grænse overskridende. Håber at du finder ud af det;)

Indsendt af: Hjælper112, Pige 13 år

Hej pige. Jeg synes slet ikke du skal være bange for at sige det til din mor. For hvis du ikke siger det til din mor så ender det måske til at blive til noget værre. Jeg synes helst at du skulle sige det så du kunne blive tjekket :)

Hvordan har du det med din krop?