8

Tidlig pupetet!

Pige 13 år

Hej, jeg er en pige på 13 år og alle i mine klasse er kommet i pupeteten (altså pigerne) og de er 12-13 flest 12 ,og de har fået bryster og deres menstruation.

 

Så nogle gange siger de til mig at jeg ikke ligner en på 13 eller også kalder de mig flad, fordi jeg ikke har mine bryster endnu og jeg har heller ikke fået min menstruation.

 

Jeg ved godt at det bare er for sjov og nogle gange griner jeg også men Jeg bliver ked af det inde i.
Jeg siger det ikke til dem fordi de er mine venner nogle af dem og fordi de sikkert bare er helt ligeglade.

 

De er faktis nogle rigti gode venner og jeg vil ikke ha at de bliver sure på mig.

 

Jeg ved bare slet ikke hvad jeg skal gøre.
 

PS: idag sagde de at jeg var flad og der sad en dreng bag ved os og det var bare så pinligt, men jeg sagde ikke noget.
 

PLZZ Hjælp mig!
Hilsen pigen i den tidlige pupetet

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

De skal ikke drille med sådan noget for det er jo ikke en selv der vælger hvornår man kommer i pubretten.

Indsendt af: pige 15, Pige 15 år

Hej pige :)
Jeg kan totalt godt forstå dig! Det er ikke sjovt at være den sidste, men det re heller ikke sjovt at være den første...
Du skal bare vide at du er perfekt som du er! Det er meget forskelligt hvor hurtigt folk udvikler sig.
Det er dine rigtig gode venner - som du skrev -. Tror du ikke godt de ville kunne forstå det hvis du sagde det til dem, eller bare en eller to?
Bare husk at det er helt normalt! Det skal nok komme!

Indsendt af: Let me help you, Pige 13 år

Hej pige!
Jeg har også selv prøvet at blive drillet, og jeg grinte også med.
Det er en meget dårlig ide, for så får de som driller dig indtryk af, at du syntes det er sjovt.
Så måske er den en god ide at stoppe med at grine, når de driller dig...

PS:
Du skal bare være glad for, at du ikke udvikler dig før nødvendigt.

Indsendt af: Unicorn, Pige 11 år

Jeg er 11 og er i puberteten og jeg vil faktisk nogle gange ønske at jeg ikke havde det, men for det meste er jeg glad for det ? Og mit bedste råd er at du skal være glad for den du er ? Jeg er sikker på at du er en super smuk pige ? Mange hilsner fra mig ?

Indsendt af: Anonym for two, Pige 12 år

Hej...
jeg er også den eneste pige i min klasse der ikke er i pubetteren men du skal bare vente på et tidspunkt vil de ikke drille mere hvis du bare ignorere det

Indsendt af: Højere magter, Dreng 20 år

Hej
Jeg synes at du skal tage det helt roligt, slå koldt vand i blodet, og nyde at du ikke er kommet i puberteten endnu og kun fokusere på hvor du er i din udvikling og ikke hvor andre er. Selvom at det lige nu kan være lidt svært at gøre, synes jeg stadig at du skal gøre det.
Desuden synes jeg også at du skal fortælle dine bedste veninder eller veninde, at det gør dig lidt ked af det, når de kalder dig flad. Hvis de så ikke kan forstå det (noget som bedste veninder/venner jo burde), så synes jeg at du skal snakke med dine forældre om det.

Håber du kan følge min tankegang!
Held og lykke :-)

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej pige.
Puperteten kommer ofte, når man er 13 år, men jeg vil alligevel give dig ret i at 12 år er lidt tidligt. Men det kan jo sagtens ske, og det er der ikke noget galt med. Ligesom, der heller ikke er noget galt med, at du ikke er kommet det store skrot ind i puberteten. Derfor synes jeg faktisk, at du er heldig. Pupertet er ikke noget at lave sjov med. Slet ikke menstruation, der i de fleste tilfælde følges af menstruationssmerter. Det er slet ikke særlig rart. Jeg tror, at der er mange pige, der føler sig mere frie, før de kommer i puberteten.
At være flad kan jo forståes på mange måder. F.eks., at man er helt udkørt, eller at man ikke har flere penge. Man kan også være flqd af grin. Måske forstår drengene ikke, hvad pigerne rigtigt mener, når de siger, at du er flad, hvilket jeg tænker det som en fordel at være. Men jeg synes at du bare stille og roligt skal fortælle til pigerne, at du synes, at det er ubehageligt, når de siger, at du er flad. Set fra mig af, virker det ikke som om, at de siger det for at være onde og gøre dig ked af det. Du tror nok, at du også synes at det er en lille sjov joke, fordi du selv griner med en gang imellem. Jeg synes virkelig, at du skal sige til dem, at du ikke er særlig glad for det, de siger om dig.
Jeg håber, at de stopper og hel og lykke med puberteten. ;-)
Mange kram fra #1.

Indsendt af: Ct, Pige 14 år

Hej pige.
Jeg vil starte med at sige, at jeg synes det er virkelig tarveligt af dine venner at drille dig. Men jeg synes virkelig du skal sige det til dem, for som du siger så er nogle af dem dine venner, og hvis det er rigtige venner, er jeg sikker på at du godt kan betro dig til dem, og fortælle hvordan du har det med det.
Du virker som en utrolig sej og tålmodig pige, siden du bare kan grine med på det nogle gange, men tror det vil være bedst for dig at sige det.
Jeg håber virkelig for dig at de stopper.
Mange kram fra mig...

Hvordan har du det med din krop?