20

Top eller BH?

Pige år

Hej!

Jeg er en pige på 12,5 år. Jeg er begyndt at få bryster.... Små bryster, men de er der. Jeg vil spørge om hvordan jeg skal få en top - altså en BH, men altså ikke som voksne kvinders BH'er.

Jeg mener, hvordan skal jeg få spurgt min mor, om jeg skal have "BH"? Og om vi snart kan købe det.
Næsten alle andre piger har en "top BH".

 

Hvordan fik I købt eller fået en top?

Jeg håber at det ikke blev for forvirrende og at I forstår mig og vil hjælpe mig!

Vh MIG :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Altså jeg er godt nok sports pige så jeg kiggede bare på dem inde i sports afdeling (går kun med sports- bh), det var selvfølelig lidt grænse overskridende men det er bare lige noget man skal over. Men jeg synes stadig det er mega pingligt at så og kigge på "rigtige" bh så tror bare du skal snakke stille og rolig med din mor om du godt må få en du skal bare vælge den rigtige dag

Indsendt af: Matilde, Pige 14 år

Hej :-)
Mener du en bh der ikke er vatteret? Det var super nemt for mig at få anskaffet. Jeg gik ned i nogle butikker, men fandt ikke rigtig noget. Så jeg kiggede på nettet. Så Fandt jeg noget lignende sports bh'er, men uden det specielle stof, men bare Jersey stof. Der er fx: sloggi, calvin Klein, skiny. Mange forskellige mærker. Du kan også sagtens finde nogle der er trekantede. Kig på nettet, og vis din mor hvad du mener. Tingene kan altid returneres ;) men hvid du vil føle dig helt sikker, så er det smartere at gå ned i en butik. Der er der bare ikke det store udvalg.
Men ikke være bekymret over det. Din mor stod i samme situation engang. Din mor har sikkert set at din krop er begyndt at udvikle sig. Og man skal jo have top/bh'er før eller siden.
Men ved det kan være akavet, og at det er svært at få taget sig sammen til at spørge. Men man er jo nød til det.. men bare få det overstået hurtigt. Det eneste hun kan sige er jo ja, eller nej. Og så tag den derfra. :)

Håber du kunne bruge mine råd : D

Indsendt af: hahha, Pige 15 år

få din mor til og hjælpe dig. :)

Indsendt af: Lisa, Pige 15 år

Du kunne låne en af dine mors

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

i er så søde børnetelefon i har jellpet mig meget

Indsendt af: Pige 10 år, Pige

Jeg syntes at du skal bruge det når du føler at du er klar til bh og du har fået nogle som er lidt større (Alser vis du forstår) så når du føler dig klar det er i vært fald mit råd :-)

Indsendt af: Pige 10 år, Pige

[q="4"]Du kunne låne en af dine mors[/q]

Ja syntes jeg også men håber at det er når hun har fået lidt større fx som sin mor :)

Indsendt af: HendeDerDenSære, Pige 15 år

man kan normalt få dem i pige afdelingen i butikker så som H&M :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Altså det er vigtigt at være klar til det. Så det jeg gør er at vente til de er blevet store.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hejsa :D
Jeg er en pige på 13 som bruger ''toppe ( børne bh'er ) '' fra H&M. Jeg bruger nogen gange sports bh'er fordi de virker lidt bedre, mener jeg.
Der er INGENting galt i at spørge din mor om hjælp, hun har jo sikkert haft det samme problem på din alder, hvilket er helt normalt ;).

Indsendt af: Behesht, Pige

Sådan er ens krops udvikling. Så det er ikke noget dårligt tegn der er ved at komme. Bh'er eller eller top bruger man hvis man gerne, vil dække sin (-Nipple-). Hvis du vil vide hvor man kan få fat i nogle, virker internettet, som et dejligt sted at spørge. som 12 kan det godt være ens forældre ikke giver en lov, til at man køber ting på internettet. Men jeg er sikker på dine mor eller søster (Hvis du har) godt kan forstå din situation. Hvis du har et spørgsmål til det jeg har skrevet så bare spørg :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

det er smart at få sagt det til sin mor på et godt tidspunkt. Bare sig til hende at du synes det er på tide.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej er en pige på 13 år.
Jeg var den første i klassen der fik bryster, så jeg skulle spørger min mor om en rigtig bh, altså sådan en kvinder har;)

Jeg fik min veninde til at hjælpe mig med at spøger, så imens jeg prøvede at fortælle, at jeg havde brug for en bh( som så ikke gik så godt) lavede min veninde tegn til min mor, så hun vidste hvad det var jeg mente ( skal lige siges, vidste ikke, at min veninde ville gøre det:D

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Jeg synes at du skal spørge din mor om du må få penge til noget undertøj, og så købe en bh i butikken ?

Indsendt af: #1, Pige 17 år

[q="14"]Jeg synes at du skal spørge din mor om du må få penge til noget undertøj, og så købe en bh i butikken ?[/q]

God idé til, hvis man synes, det er pinligt, akavet og enormt grænseoverskridende at tage BH-snakken. Meget godt tænkt.

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Hejsa.
Der er overhovedet slet ikke noget som helst galt med, at du gerne vil have en BH eller en top. Ja, det er grænseoverskridende, men jeg tog BH-snakken med min mor, og omkring to uger senere havde jeg lige pludselig fået to toppe, og nu føler jeg, at mig og min mor har et mere åbent forhold til hinanden, hvilket jeg er glad for. Jeg synes, at du også bare skal tage en rolig snak med din mor om det på et tidspunkt, hvor I er alene. Hun har stået i den samme situation. Hun vil helt sikkert forstå det, og sige ja. Du kan nok ikke udfylde en BH, så start med en top. Jeg anbefaler en sportstop. Men din mor har nok helt styr på det, så hun kan finde det helt rigtige.
Hel og lykke. :-)

Indsendt af: Freyaaaaaen, Pige

Jeg syntes helt klart du skal vente hvis du ikke har "store" bryster endnu

Indsendt af: hjælperen, Pige 13 år

Hej med dig.
Min første top BH var fra H&M, det er 2 stropper og et stykke stof rundt om din barm/bryster

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej søde pige ? Jeg har selv gået med sports bh lang tid og efter det over til almindelige bh ?Jeg købte den første sammen med min mor og det tror jeg også sagtens du kan gøre ? Det er en god ide at spørger hende så du finder den rigtige str og sådan ? Held og lykke

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

[q="4"]Du kunne låne en af dine mors[/q]

Ja men hvis hendes mor har en del større bryster end hende vil det jo komme til at se lidt underligt ud og måske glide rundt med ellers god ide ?

Hvordan har du det med din krop?