6

træt af skolen

Pige år

Hej,

jeg er en pige på 14 der går i ottende klasse. I syvende klasse begyndte jeg at pjække utrolig meget, dog uden at lærene fandt ud af det siden jeg altid har været det der lille englebarn i skolen.

Nu er jeg bare blevet voldsomt træt af skolen igen og har ikke afleveret nogle af afleveringerne vi har fået, og derfor har mine lærere skrevet hjem til mine forældre.

 

Jeg kan bare ikke overskue skolen, og mine forældre siger at hvis jeg ikke gør noget og ændrer mine karakterer må jeg ikke komme på efterskole (som jeg rigtig gerne vil)
Jeg kan godt finde ud af alle tingene og er over gennemsnit på alle testene, men har bare ikke overskuet til at tage mig sammen og lave noget.
Mine forældre er utrolig skuffede

jeg håber i vil hjælpe(:

Indsendt af: Anonymous

Hej.
Jeg har selv også været rigtig skoletræt i ottende klasse, og så valgte jeg at tage på efterskole i niende klasse, og det hjalp utrolig meget. Tag en snak med dine forældre om hvor svært ud har det, og så få dig skrevet op til en efterskole i niende klasse. selv om det er svært må du bare kæmpe dig igennem ottende og gøre det så godt du kan. Håber jeg bar kunne hjælpe lidt.

Indsendt af: Anonymous

Hej, jeg er en pige på 15 år, der også går i 8. klasse. Jeg har aldrig været skoletræt, men kan forestille mig, hvordan det må være.
Du kan tale med dine forældre og måske din lærer og dine venner om din skoletræthed. Det vil forhåbentligt gøre, at dine forældre ikke er skuffede, de kan og vil måske give dig nogle gode råd med på vejen og din lærer og venner kan måske hjælpe med dit problem. Din lærer kan gøre undervisningen sjovere og mere spændende, og dine venner kan særge for, at du har det sjovt, hyggeligt og du ikke kommer ud i alt for mange problemer. Det er vel det man har venner til. ;-) Dig og dine venner kan lave nogle af jeres lektier sammen og hjælpe hinanden lidt med afleveringer. Altså bare læse og rette dem igennem for hinanden.
Jeg håber, at du kunne bruge mit råd til noget. :-)

Indsendt af: MaMJds12

Jeg er en DRENG den had i ikke set komme ahha på 18år. jeg ville godt blive
psykolog en dag. det er måske en Oplagt mulighed det her for at hjelp unge

i 7.klasse fik konstaterert epilepsi,ADD,ordblid,PNES,Funktionelle Lidelser
sår jeg ved godt hvad skoletræt er so i think i can help you :D

du siger at du er blevet voldsomt træt af skolen igen og har ikke afleveret nogle af afleveringerne vi har fået. har haft det hele mit liv 5-9 klasse og har skifte skole 4 gange

englebarn i skolen. var jeg også.. du mengler måske at prøve ganser af

Indsendt af: Ane

Det er trist for dig, især når du udmærket godt kan tingene, men bare ikke kan finde energien og overskudet til det! Mit råd ville være, at du siger det til din lærer og dine venner. Jeg har selv været rigtig træt af skolen, og især personerne, men for mig hjalp det at fortælle hvordan jeg havde det, til skolens sundhedsplejerske. Hun sørgede for at fortælle det til lærerne, som altså gjorde en kæmpe indsats for at gøre timerne mere spændende, og endda indføre nogle ekstra emner i pensummet, som jeg synes er interessante. Ellers kan du jo også, som en anden foreslår, lave opgaverne sammen med dine venner, for at få lidt sjov og ballade imens, (for jeg er sikker på, at I ikke bare arbejder hardcore for at få det lavet færdigt, men også sidder og snakker og griner!)
Jeg håber virkelig du finder lysten til at gå i skole igen.

Indsendt af: Mads

Jeg er en dreng på 15 år med GUA og jeg har aldrig været træt af skolen.

Men jeg har flere gange været nødt til at blive hjemme, fordi jeg ganske enkelt ikke kunne holde til det (man kan sige, at når man har GUA, rammer tennagealderen dobbelt eller tre gange så hårdt).

Jeg tænker, at problemet kan være fordi opgaverne bare ikke interessere dig, fordi de er for svære, fordi skoledagen er for lang eller at du mangler klassekammerater at have det sjovt med.

Hvis du føler, at du pludselig ikke kan overskue noget som helt, skal du tage dig en pause på en dag eller to.
For så tyder det på, at du har stress.

Og der kan det også hjælpe at få nogle lettere opgaver eller en kortere skoledag, indtil du er på benene igen.
Og noget af det vigtigste er, at du får ro i dine pauser, så man kan koble helt af, inden man skal arbejde igen.

Og noget af det som hjælper rigtig meget, er at tale med dine forældre og din klasselærer om det.
Det aflaster for det første hjernen, så du selv har nemmere ved at se og finde løsninger, og giver dine forældre og din klasselære den nødvendige viden, så de kan hjælpe dig. :)

Og du vil også få flere kamerater af det, fordi når du selv er glad og har det godt, så smitter det og giver en god stemning i hele klassen.

Hvis du ikke selv kan sige det til dem, kan du evt. vise denne tråd. ?

Og hvis opgaverne ikke rigtig interessere dig, kan du prøve at finde ud af, hvad man egentlig kan bruge det til og så igen snakke med dine forældre og klasselære.

Håber det hjælper. ;)

Indsendt af: Anonymous

Hej jeg er en pigeder går i 2.g. Jeg har selv en del periode hvor jeg slet ikke magter skolen og hverkem kan overskue lektier eller afleveringer. Det jeg selv gør for at ændre på det er mærkeligt nok at gøre mig endnu mere umage end normalt. Jeg får en følelse af stolthed hvilket er det mest motiverende i verden for mig. Jeg synes du skal prøve det og hvis det ikke virke så synes jeg at du skal forsøge at finde din motivation et andet sted evt lave nogle konkurrence osv :)