4

Trans

år

Hej

 

jeg er en dreng på 13 og jeg vil gerne vide hvordan jeg kan fortælle mine forældre at jeg ville være trans men jeg tøre ikke

 

jeg håber i ville hjælpe mig

Indsendt af: anna

hej
jeg syntes at du skal finde en dag hvor dig og dine forældre kan være alene og sig at du er trans og husk dine forældre elsker dig ubetinget , ligegyldigt hvordan du er:)

Indsendt af: Luna00000

Hej
Jeg syntes helt ærligt at du bare skal kaste dig ud i det.
- du kan f.eks. snakke med dem en dag hvor begge dine forældre er hjemme.
Der findes desværre ikke et perfekt tidspunkt, men prøv at gør det på et tidspunkt hvor ingen er stresset, eller i skal nå noget. Så kan du tage dig god tid til at forklare dem det, og i kan få snakket om det, og de kan også få noget at stille spørgsmål.
- hvis du syntes det er svært, kan det være du har en ven som måske allerede ved det? Så kan i måske sammen fortælle det og han/hun kan støtte dig.

Men uanset hvad så husk, dine forældre vil altid elske dig hele dit liv. Og uanset hvordan de vil reagere, er det ikke din skyld. Fordi at der er ingen der skal stå i vejen for at du kan være dig selv!

Du er vildt modig! Har så stor respekt for dig!
- Luna

Indsendt af: 14 årig pige

Hej du

Her er en ting som du skal huske: din mor og far elsker dig utrolig højt! Du betyder enormt meget for dem. Du skal også vide at de ønsker dig alt det bedste. Når du er glad, er de lykkelige. Husk det. Sammen kan i komme igennem alt. De vil være der for dig. Tro mig, at komme ud med det vil lette en tung sten. Tro mig, de vil ikke stå i vejen for dig.

Held og lykke med alt!

Indsendt af: K

Hej! Prøv at snakke med dine forældre om det, når I alle har god tid.
Det kan måske godt virke lidt overvældende for dem, og måske ved de slet ikke, hvad det egentlig indebærer at være trans, så du kan måske lave noget research og fortælle dem om det?
Bare husk, at du altid vil kunne finde mennesker, der har været i gennem det samme som dig, og at du ikke er alene.
Stor respekt for dig!! - K