6

Ture ikke spøgere ham

Pige 12 år

hej jeg er en pige på 12 som er vild forelsket i en dreng.

 

vi går i sammme klasse og bruger meget tid sammen. nogle gange efter skole bliver vi alene og hænger ud og følges hjem.

 

jeg tror måske godt han kan lide mig, da han hele tiden laver sjov med mig. alle fra vores klasse siger vi passer perfekt sammen, og burde blive kærester. han komentere det ikke rigtig når de siger det. nå men da vi var på tur med klassen spurgte han om vi skulle følges og vi fulgtes hele dagen sammen med hans gode ven.

 

senere sagde han det var fedt jeg fugtes med dem istedet for mine veninder.

 

på hjem fra tur, sad vi 4 i bussen overfor hindanden. vi endte med at sidde sammen og flere spurgte om vi kærester da han blev ved med at at irretere mig(for sjov) , men vi hyggede os.

 

jeg ville ønske den bus tur aldrig endte selv om vi kørte i 2,5 time. vi er rigtig gode venner og vil ikke ødelægge vores venskab, ved at spøger om vi skal være kærester og han sagde nej.

 

har været vild med ham i lang tid og tænker hele tiden på ham, vil bare være sammen med ham hjælp? DESPARAT
 

 

håber i kan hjælpe mig :D

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

Hej pige på 12 år han ville nok ikke ødelække venskabet for jer så der er ikke meget at gøre der har selv sagt nej til min beste ven fordi jeg ik ville ødlægge det gode venskab vi har så syntes du skulle blive hved med at være venner også selv om man gerne ville være mere en venner.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Synes du skal spørge ham, og hvis ikke så må i jo bare være venner.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Kære pige,
Jeg synes at du skal vente og se om han spørger dig, og så se hvad du føler der. Ved godt det er svært at vente, men det er altså mit råd til dig!

Indsendt af: KageMandERGodt115, Pige 10 år

Altså, Jeg har det samme problem, jeg er også forelsket i en dreng, fra min klasse som er 1 år ældre end mig, men jeg venter bare, så du skal vente på om han spørger om i skal være kærester, fordi måske føler han sig nok ikke klar, hvis du spørger ham..
Håber du kan bruge mit Råd.

Indsendt af: Samme situation, Pige 12 år

Hej jeg er også en pige på 12, og sad for ikke så lang tid i samme situation som dig. Jeg blev i december rigtigt gode venner med en dreng, vi begyndte at skrive sammen (ca. 30 beskeder om dagen). Der gik længere og længere tid og vi skriver mere og mere sammen. Faktisk skriver vi nu omkring 300 beskeder sammen om dagen. Nå men pointen er at jeg er lidt tilbageholdene. Det er han også, men alligevel har han måtte træde i karakter. Han har derfor for ikke så lang tid skrevet til mig at han godt kunne lide mig. Da han så spurgte hvad jeg ville sige til at blive kærester afviste jeg ham. Jeg ville nemlig på nuværende tidspunkt ikke være kærester med ham da det gør mig usikker. Men vi skriver stadig sammen, og han ved at jeg om nogle måneder er klar. Hvis du læser dene historie fra drengens perspektiv kan du lidt se den situation han måske står i. Jeg tror at du skal springe ud i det og spørge ham. Hvis han er en god ven (som du beskriver ham som) fortæller han ikke til nogle om at du har spurgt, ligegyldigt hvad udfaldet bliver. Det kan også være at han som mig ikke er klar til det endnu men gerne vil om noget tid. Jeg håber at historien har hjulpet bare en lille smule, for det var for mig lidt grænseoverskridende at skrive :-)

Indsendt af: Saranic, Pige 13 år

Det er ikke sikkert at han er forelsket i dig. Men det lyder lidt som om. Grunden til at han ikke kommentere det når nogen siger at i er det perfekte par, kan Være fordi at han er nervøs for at sige noget, vis du ikke synes det. Jeg er selv forelsket i en dreng, og jeg hved at det føles meget bedre at sige det, end at sidde og tænke på om han kan lide dig. Vis du siger finder du ud af om han kan lide dig. Vis han kan er det godt, og vis han ikke kan så er det beder end vis du ikke viste det. Jeg lover dig at du vil blive glad for at sige det uanset om han har det på samme måde. :-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?