8

U

år

Hej venner,

jeg er en 12- årig pige. Jeg har et problem.

Jeg er i puberteten. Jeg får hele tiden en nervøs følelse inden i. Det er mest om aftenen. Jeg bliver ked af det og bange og sur. Det skal lige siges at jeg er et meget følsomt menneske.

Jeg har lyst til at skrige. Det føltes som om at jeg ikke kan være i min egen krop. Jeg har så mange følelser at jeg er ved at eksploderer.

Jeg har talt med min mor om det. Hun siger at det nok skal gå over og sådan noget. Det er virkelig ubehageligt. Er det unormalt? Skal jeg søge hjælp? Går det over af sig selv?

PS. Det sker ikke i skolen og det opstod pludseligt uden grund).

Mvh S

Indsendt af: Anonym

Hej jeg er 10 år gammel jeg siger bare det kan godt være humørsvingninger jeg er meget følsom jeg føler hele tiden får skæld ud men jeg bliver ked af det og min far bliv sur over støvsugeposer så jeg blev ked af det

Indsendt af: Anonym

Hej! Jeg er en 13 årig pige, og jeg føler med dig! I starten var det også meget nyt og mystisk, og jeg blev så overvældet af alle de nye ting. Jeg vil bare sige, det et fuldstændigt normalt :) næsten alle har det sådan så husk DET ER HELT NORMALT, DU ER IKKE UNDERLIG, DU ER ET FANTASTISK MENNESKE LIGE SOM DU ER! jeg plejer bare at gå op og sidde på mit værelse, og mine venner går igennem det samme så det et super godt at snakke med dem om det ;)

Indsendt af: Anonym

Jeg kender den følelse jeghar snakket med min søster som er 16 og hun siger det er normalt men det føles det ikke ps er også 12

Indsendt af: Anonym

hej <3
der er ingen grund til bekymring! du er i puberteten, og det er normalt! bare rolig det går over. ;-)

Indsendt af: Kamilla

Det er helt normalt :-) Bare vent til at du kommer længere frem i dine teenageår :-) Det kan være rigtig svært at tackle men prøv at bevar kontrollen. Det skal nok gå over. Mit råd er at prøv at fokuser på noget andet. Hør noget musik og drøm dig væk :-)

Indsendt af: Tildecrm

Hej, jeg er en pige på 14, og det er fuldkommen normalt det du går igennem.
Jeg har selv været der, og jeg ved hvordan det føles at ens verden nærmest vender på hovedet, sagt i overført betydning.
Det er HELT normalt det du går igennem, og du skal bare huske på at der altså overhovedet ikke er noget galt med dig. Når man kommer i puberteten, sker der rigtig mange ting, og det du beskriver, er bare nogle af dem. MEN, det at du ikke føler at du kan være i din egen krop, er højt sandsynligt IKKE nogle af dem.
Husk på at hvis det bliver for meget for dig, at det er rigtig godt at have en at snakke med om det. Det kunne fx. være din mor eller en veninde.
Men, husk, du er heelt normal som du er, og der er intet at være bange for. :)

Indsendt af: Cupcake

Prøv at vær dig selv!

Indsendt af: QuiQ

Der er ikke noget unormalt med dig du vil kommer igennem mange ting igennem livet og især de unge år jeg fylder 17 her om lidt og jeg har mange spørgsmål om min krop inu og finder altid nye ting jeg bekymrer mig om men det er meget sjældent der er noget farligt fx vis du nu tænker på det så er der mange millioner børn i verden og meget få af dem er alvorligt syge fx vær 10000 danske børn er der måske en meget syg som alivel bliver alivel rask en dag og lever et fuldt lykkeligt liv du skal ikke gå og være bekymret det er ikke tiden vær men self vis du er bekymret om noget kan man altid ringe eller skrive til brevkassen men du skal ikke være bekymret jeg ønsker dig alt held og lykke igennem de svære ting :-)