5

Ulykkelig kærlighed..

Pige 14 år

Hej.

Jeg er en pige på 14 år som er en smule desperat efter en kæreste. Jeg synes nu selv at jeg er ok pæn, men jeg ved ikke med andre..?

Jeg har nu søgt efter kærlighed i ret lang tid på internettet, fordi (lad os være ærlige) det er MEGA svært at finde en kæreste irl.

Jeg bruger en applikation der hedder KIK, og har mødt massere af drenge fra uændelige mange lande. Men jeg bliver aldrig tilfreds.

 

Jeg har faktisk flirtet med en dreng fra Holland, men det virker ud som om han kun vil skrive, når han keder sig *suk*.

Kan nogle fortælle mig, hvordan man kan få en i både irl og nettet?

Jeg foretrækker en dansker fra nettet, det ville være såå fedt at mødes irl fra nettet af.

På forehånd, tak.

 

Indsendt af: Sir. Rødkål

Nettet kan man aldrig være sikker på. Jeg tror alle har prøvet at lyve sig til at være en anden, eller i hvert fald til at være bedre end man selv tror man er. Så det vil nok være en mega god idé at lede irl.

Du kan jo prøve at være mere social med fremmede? Tag til unge events, koncerter, etc. Bare det at møde nye personer, og mulige flirts kan være en god idé. C:

Indsendt af: Prøveratfindemigselv

Der er lang tid inu, jeg er sikker på du vil finde en kæreste en dag, ingen grund til at haste det. Jeg er 15 år, og har aldrig haft en kæreste. Giv det tid, der skal nok være en til alle :)

Indsendt af: Kh

Jeg kan sagtens forstå at du gerne vil have en kæreste, det er vel en tryghed i sig selv.
Når det så er sagt er der bare for stor risiko og man sætter sig selv i en "farlig" situation når dt er nogen på nettet man aldrig har mødt.

Men jeg foreslår at tage det som det kommer. Jo mere desperat, jo større mulighed er der for at det går galt ret hurtigt.
Men hvis du derimod venter og du en dag ikke er forberedt på det, så har jeg erfaret at det bliver et langt bedre forhold.
Jeg har selv været 14, så jeg kan fuldt ud sætte mig ind i det. Men dengang jeg selv var meget desperat i en periode endte det bare galt hver gang. Pludselig tænkte jeg at jeg egentlig ikke gad det mere fordi de var ikke det værd og som tiden gik fik jeg mange beskeder af min nuværende kæreste. Havde ikke forventet det og nu har vi snart været sammen i 9 måneder

Indsendt af: Amanda

Jeg synes ikke at det er en god ide at finde en fra nettet, det kunne jo være en som bare udgav sig for at være en anden. Men hvis du gerne vil have en fra nettet synes jeg at du skulle prøve forskellige steder hvor man kan skrive med nogle. Der kan du prøve at finde en som fanger din interesse. Når du skriver på nettet synes jeg ikke at du skal lyve om ting, for hvis du en dag skulle gå hen og møde ham er det ikke så godt at have en løgn i baghovedet som man altid skal tænke på der er der. Men ellers håber jeg at du finder en du kan lide, og at han også kan lide dig<33
knuss

Indsendt af: Randomgirl

Jeg er selv 14 og har også en kæreste, jeg ved ikke hvordan jeres forhold til drengene er i klassen eller om de er lækkre nok, men i den by jeg bor i har vi en skater park hvor man får venner hel vildt hurtigt og mange af mine veninder har mødt deres kæreste der. Men det jeg prøver på at sige er at du skal ud irl og finde en da der altid kan være snyd med Internettet

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?