8

underudviklet

Pige 14 år

Hej.
Jeg er en pige på 14 år. Jeg syntes det er meget mærkeligt, for jeg har ikke fået min mens endnu, pigerne i min klasse siger at jeg skal være glad for at jeg ikke har den.

 

Men jeg føler mig ligsom uden for et fællesskab, det kan godt være det gør ondt at have det, men alligevel føler man sig lidt mærkelig...

 

Altså det er alle pigerne i min klasse der har fået det... og jeg ved godt at der er mange der først får det senere, men syntes alligevel det er lidt mærkeligt.

 

Er der nogen der kender det?

Hilsen Mig

Indsendt af: T<3, Pige 16 år

Det er så normalt som noget kan være. <3
Vær glad for at du får det senere, for det gør at du vokser i længere tid end dine veninder.
Jeg fik det selv rigtig tidligt, og det har resulteret i, at jeg ikke bliver højere end 160 cm

Indsendt af: Freja., Pige 12 år

Hej, jeg er kun 12 jeg fik min mens da jeg var 11 jeg syntes du skal være glad over du ikke har fået den endu forstår godt du måske er lidt bekrymet eller noget men jeg kender en der først fik det da hun var 16 så rolig du skal værken være ked af det eller bekymret:)) Vh Freja.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

hej med dig <3
det er altså helt normalt at få sin mens når man er 14. Du kunne jo prøve at snakke med din mor om hvornår hun fik sin mens tit synes jeg det hænger lidt sammen. Du skal slet ikke være ked af det over det, som de andre piger i din klasse siger er det kun til besvær og rigtig træls. Jeg forstår dig dog stadig godt for der er altså også et eller andet specielt ved det. men du skal altså bare tage det helt roligt for det skal nok komme når tid er. kh en hemmelig hjælper <3
ps. jeg fik det også først selv da jeg var 14, så det er altså helt normalt.

Indsendt af: Den generte pige, Pige 11 år

Hej. Jeg er en pige på 11 år og jeg har fået mens. Jeg synes det er ret ireterende. Men jeg ville sige at du er heldig at du ikke har fået det endnu. Men du er jo ikke mindre værd end de andre bare fordi du ikke har fået mens endu:) men jeg forstår godt den følelse af at man skeler sig ud fra de andre. Jeg er selv meget genert...

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Hej.
Jeg vil give dig, pigerne fra din klasse og de andre, der har skrevet ret: Det er helt normalt. Det er også meget forståeligt, at du har det sådan og føler dig lidt udenfor fællesskabet. Men jeg synes, at du skal være glad for, at du ikke har fået det endnu. Men, hvem ved? Måske får du snart din mens.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

[q="1"]Det er så normalt som noget kan være. &lt;3
Vær glad for at du får det senere, for det gør at du vokser i længere tid end dine veninder.
Jeg fik det selv rigtig tidligt, og det har resulteret i, at jeg ikke bliver højere end 160 cm[/q]

Vent, hvordan hænger det med højten sammen med menstruation????? Det har jeg vist aldrig hørt noget om.

Indsendt af: //SMILE, Pige 14 år

Jeg er også 14 og har ikke fået min mens endnu. Jeg er der ved også den eneste i min klasse der ikke har fået den. Det bliver du ikke underudviklet af. Du skal ikke være urolig eller ked af det. Du har jo slet ikke brug for at du får din mens endnu, og jeg tror bare at man skal være glad hvis man først får den når man er ældre. Kender nogle som fik den som 10-årig og det var ikke spor sjovt. Selvfølgelig er det altid ikke sjovt at være den sidste, gad også gerne have haft den mens de andre også fik den, men det endelig lidt lige meget. Jeg tror bare at vi er nogle heldige nogle, hvis vi først får det om et års tid! Håber at det kunne bruges :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg er en pige på 12 år.
Har heller ikke fået det endu. Alle andre piger i min klasse har fået det, og snakke om det hele tiden. Jeg følte mig også lidt udenfor i starten. Men der er overhovedet ikke noget galt i ikke at have fået det endu. :-) Alle vores kroppe er forskellige.

Hvordan har du det med din krop?