8

underudviklet?

Pige 14 år

hej venner
 

jeg er en pige på 14 år, og jeg føler mig virkelig underudviklet..
jeg er ingen bryster, kun meget små knuder under brystvorterne, jeg har meget lidt kropsbehåring, og jeg har ik fået mens ( v ik om jeg har udflåd, er ret meget i tvivl).

 

Alle de andre på min skole er meget mere udviklet end mig. selv 6 klasserne er mere fremme end mig (går i 8 klasse) jeg føler mig slet ikke tilfreds med hvordan jeg ser ud..

 

Jeg føler mig udenfor i klassen fordi at jeg er den eneste..
 

 

hvad skal jeg gøre?
og er jeg den eneste?

 

plsss svar, jeg v fandme ik hvad jeg skal gøre..

Indsendt af: 13 år_ Ingen bryster, Pige 13 år

Hej pige fra 8' klasse. Jeg kan nok ikke hjælpe dig for jeg kan ikke endgang hjælpe mig selv men det kan være du får en følelse af ikke at være den eneste med ddt problem du har:)
: jeg bliver 13 om 3 dage og jeg går i 7 klasse. Mine bryster er som om de aldrig har vokset fra jeg var 8-9 år. Det eneste som buler ud er mine brystvorter som BTW også er små! Nogle fra 3 klasse har større bryster end mig..

Jeg har (til din anden bekymring) næsten ikke nogle hår "dernede" og slét ikke nogle under armene.. Så jeg kan sagtens forstå dig.. (Jeg går også med bh for at få dem til at se større ud, men hvornår begynder folk at regne det ud??!)
Undskyld, nu kom det næsten til at lyde som om det var mit spørgsmål, men jeg håber det gav dig lidt selvtillid eller lign. At høre det fra en anden også:)
Kh. Den 2 puge med små bryster

Indsendt af: rådgiveren, Pige 16 år

Hej pige på 14 år :-)

Jeg kan virkelig sætte mig ind i din situation - jeg havde det på præcis samme måde, og har det stadig lidt.
Jeg er selv 16, men da piger fra min klasse begyndte at udvikle sig, gjorde jeg det bare slet ikke. Mine bryster begyndte egentlig at vokse rimelig tidligt, men problemet er at de er gået fuldstændigt i stå - jeg føler i hvert fald ikke der sker noget.
Jeg kan sætte mig helt ind i det du skriver, og jeg ved hvor frustrerende det er. Det der er rigtig vigtigt er at du ved det er HELT normalt, du er fuldstændig ligesom alle andre. Jeg ved hvor irriterende det kan lyde, men det er altså bare sandheden. Bare fordi din krop ikke er så udviklet, betyder ikke du er en anden person end dem. Din krop skal nok udvikle sig, det lover jeg !! Det tager bare lidt længere tid for nogen, end det gør for mange andre. Jeg synes du skal elske din krop som den er, på længere sigt er det kun godt din krop venter med at udvikle sig - dine bryster vokser fra puberteten begynder til du er omkring 22 år mener jeg. Derfor er det vigtigt du ved at de nok skal nå at vokse, og at når du når de 22 år formentlig har nogle rigtig flotte bryster, mens alle andres allerede er begyndt at give dem problemer.
Elsk din krop som den er, der er en grund til lige præcis DU har fået den !! <3

Og det med mens, jeg kan kun sige at du skal være glad for ikke at have det. Jeg var den sidste i klassen der fik det, og det var på det tidspunkt rigtig øv, men tro mig - nyd det mens du er "fri".

knus mig

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Wow, jeg kender det virkelig godt. Jeg har fået mens, men mine bryster er også meget små. Det er der altså ikke noget som helst galt i! Der er desværre ikke så meget at gøre ved det. Du må bare acceptere, at sådan ser du ud. Det kommer jo en dag, og indtil da så bare prøv at tænke på noget andet. Du er perfekt præcis som du er!!

Indsendt af: jeg er anonym, Pige 15 år

Hej, 14 årige pie
Jeg er selv bagud i forhold til de andre i klassen, jeg kender godt det med at være usikker på sig selv, men helt ærilgt tror jeg ikke der er nogen der tænker " Ej hun har ikke fået bryster endu så kan vi ikke være venner" Og i forhold til udflåd kan jeg fortælle dig er en slags slim hvis du ikke vidste det. Jeg ved ikke hvor meget det hjælper men her nogle ting der måske kan få dig i lidt bedre humør.
1. Hvis du ik' har fået menstration er det da bare fedt! Ingen Menstrations smerter til dig.
2. Hvis du ikke har fået bryster skal du ikke tænke på det, jeg har hørt Bh'er er forfærdelige.
3. Jeg ved ik' hvor meget det hjælper me der er en 0. klasser der er på højde med mig.

Indsendt af: Normal? , Pige 15 år

Hej pige på 14,
Bare rolig, alle kroppe er forskellige og alle kroppe udvikler sig forskelligt.
Desuden, mængde af kønsbehåring og hvor store ens bryster er varierer fra person til person.
Menstruation skal nok komme helt af sig selv og det er helt normalt at føle sig anormal.
Det er også helt normalt ikke at være tilfreds med sin krop.
Prøv hver dag at finde noget i spejlet, som bare ser herregodt ud (det må godt være det samme hver dag)
I forhold til dine spørgsmål:
1) Du kan spørge din mor, om hvordan og hvornår hun udviklede sig
2) Nej, du er slet ikke den eneste

Håber at det kunne hjælpe lidt, eller at nogle af de andre kommentarer kunne :)
btw, mega sejt at du skriver ind - respekt

Indsendt af: Anonymous Mullen, Pige 14 år

Hej pige fra 8.
Der er desværre ikke noget jeg kan hjælpe med, udover at fortælle dig, at du ikke er alene omkring det problem.
Det er meget forskelligt hvornår ens krop udvikler sig, for nogle sker det allerede som 10 årig eller under, og for nogle sker det først når de er fyldt 18 år.
Det er aldrig sjovt at være den sidste der udvikler sig, men man kan desværre ikke rigtig gøre så meget ved det.
Alles kroppe er forskellige lige så vidt, som at alle menneskers personligheder er forskellige. Det ville være lidt kedeligt, hvis vi alle var ens, synes du ik'? ;-)
Du skal nok udvikle dig, når din krop er klar til det, bare vær dig selv :-)

Indsendt af: Hjælperen, Pige 15 år

Hej med dig. Jeg har en storsøster på 15 år gammel og hun var også meget sent fremme. Hun fik mens i 9. klasse. Jeg kan godt fortælle dig at hun var mega bange for at hun ikke ville få det. Hun havde selv problemer med sin klasse. Hun syntes bare at hun var sådan en lille pige som stadig opførte sig som en lille pige og så videre. Nu går hun på efterskole. Hun har fået mens og det går ret godt for hende. Du skal nok komme i puberteten, og som du skriver er du jo begyndt. For dig går det bare lige langsomt for tiden. Hvis du så ikke får din mens, som du jo sikkert gør, så skide være med det. Det er også noget bøvl.

Som jeg ser det får du det helt sikkert. Og som mange siger og sikkert også har været ude for så er det HELT NORMALT.

Kh mig.

Alt Held og Lykke til diig?

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

Hej 14 årige pige, mange piger/drenge kan udvikle sig sent, det gør jeg selv, selvom jeg er en dreng, jeg ved kun lidt om udvikling, men det er jeg sikker på det jeg skriver.

Hvordan har du det med din krop?