5

Usikker

Pige 13 år

Hej!

 

Jeg er en pige på 13 som har svært ved at acceptere min krop, alle mine venner siger at jeg er MEGA tynd, men føler mig tyk, jeg træner meget/løber i håb om at tabe mig.

 

 

Jeg har kun fortalt det til mine 2 bedste veninder. De sagde jeg ikke måtte gøre det fordi jeg kan få spiseforstyrrelser..

Er lidt bange for at blive ved, men hader min krop jeg føler mig så tyk...

 

I må meget gerne skrive og komme med nogle råd/ting der måske kan hjælpe...

 

Og skriv gerne jeres mening, altså om jeg skal blive ved eller...

Indsendt af: Anonymous, Pige 18 år

Hej søde

Du skal gå til lægen hvis det bliver værer

Indsendt af: Anonymous, Pige 19 år

Heej.

Du skal vær morgen sige noget der er pænt ved din krop. Og kun have det i fokus. "Jeg har pæne øjne" - siger du med et smil på læben.
"Jeg har nogle flotte tæer"
"Gud hvor ser jeg GODT ud i dag"

- I starten mener du det måske ikke, men jeg synes du skal prøve at blive ved hver evig eneste morgen/aften i to uger? og måske mere.
Det har hjulpet mig meget.

Og ellers synes jeg du skal kontakte din mor/far/familiemedlem/læge hvis det går ud af kontrol.

Indsendt af: Julie666, Pige 15 år

Du vil virkelig ikke ned af den sti - jeg har/er der selv, og det er virkelig ikke noget man har lyst til. Hvis jeg kunne gå tilbage og give mig selv et råd, ville det være at elske mig selv, og se den RIGTIGE mig i spejlet. En spiseforstyrrelse er noget du aldrig nogensinde kan komme dig 100% over. Der vil altid være et eller andet der hænger ved, selv når du er dømt 'rask'.
Du skal virkelig tro på, hvad dine veninder fortæller dig, når de siger, du er MEGA tynd. For det er du - det er kun dig selv, der ser dig selv som 'tyk'. Det er okay at træne meget - så længe at du også spiser mere. Du er mere værd en nummeret på vægten - det er kun et nummer. Du er smuk, og fortæl dig selv det hver dag. Det vil virke kunstigt i starten, men bare fortæl at du er smuk mindst en gang om dagen. Husk bare at det ikke må tage over - mad, kalorier og vægt må ikke fylde hele din dag. Du skal til en hver tid kunne vælge en venindetur over en løbetur.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej smukke. Jeg har været igennem det helt samme som dig. Jeg er en pige på 13 år og jeg synes selv at jeg er tyk. Men jeg ændrede den følelse ved at begynde at løbe og træne. Det har jeg gjort i et år nu. Jeg er også blevet vegetar. Ikke rigtigt derfor, men det hjælper. Det er en smule svært i starten, men det går over. Jeg synes stadig ikke om min krop, men det er gået den rigtige vej. Så omgiv dig selv med mange søde og ærlige mennesker. Held og lykke. :)

Indsendt af: Prøver at hjælpe , Pige 12 år

Hej , jeg har en spiseforstyrrelse . Det er virkeligt ikke noget man ønsker sig , du skal helt klart ikke falde i det hul. Jeg syntes du skal kigge dig i spejlet flere gange om dagen og så skal du bare sige " fuck jeg er lækker " eller " jeg er bare fantastisk ! " ved godt andre har skrevet det men følte bare det skulle ud ! Bare sig du er smuk som du er fordi det er du . Ikke alt hander om det ydre men indre søde! Du er smuk som du er , lad vær at spild al din tid på motion , hæng ud med dine venner . Du kan bare spise sundt og løbe måske 2 gange om ugen . Men ikke hverdag , husk på det altid er noget federe at lave ?

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?