4

Usikker på om jeg er god nok.

Dreng 17 år

Hej mit navn er Andreas og er 17 år.

 

Jeg går og ændre personlighed konstant..jeg prøver at finde den side af mig selv som jeg selv kan lide at være men en som også andre syntes godt om... grunden er at jeg mangler kærlighed og støtte i livet.

 

I min fritid går jeg og er ensom og søger desparat efter en kæreste da jeg er den eneste af mine venner som ikke har fået det første kys. Jeg føler mig lidt som et nul.

 

Hvis i vil give mig nogle råd til hvordan jeg kan gå og være glad indtil jeg har fået en at have det godt sammen med ville det være rigtig dejligt.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

hej:))
du virker som en nice person, ved godt det er pisse nederen at folk siger vær dig selv. men det synes jeg altså du skal!, så kommer du langt, men hej der gik også lang tid før jeg fik mit første kys, og det er også okay, men bare fordi du ikke har en kæreste betyder det ikke du er et 0!, vh bruun

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Hej Andreas!
Jeg kan godt forstå at det super nederen, og kan godt relatere til at man mangler kærlighed og støtte. Men personligt syntes jeg ikke man skal føle sig presset til at gøre noget, og der er ikke noget forkert ikke at have mistet sit første kys. De fleste fortryder også deres første gang og kys fordi at det ikke var til rigtige, så syntes da bestemt at du stadig er heldig at du stadig har dit første kys.
Og kender godt det med at man ikke ved hvem man virkelig er. Har selv været igennem den samme periode. Mit bedste råd er bare: "Gør det der gør dig glad, med dem du virkelig dybt elsker!" Det hjalp mig en hel del, det kostede mig noget, men ligemeget, jeg fandt mig selv, og alle fortæller mig at jeg er underlig, og unormal, men ligemeget, jeg er tro til mig selv og det er det vigtigste! Du skal ikke føle dig presset til at være en bestemt person, fordi du er perfekt som du er.
At søge kærligheden er også svært, men hvis du føler dig ensom, så start med vennerne først. Fordi du skal have styr på dig selv først! Det kan godt lyde lidt egoistisk, men det er for det bedste.
Håber det hjalp, og mange gange held og lykke! :)

Indsendt af: super :) <3, Pige 16 år

Hej Andreas
Det er okay du ikke har fæet dit første kys det har ingen betydning om dine venner har fået sit, og prøv og find en pige som bare kan lige dig den som du er ikke alle de personligehedder du har prøvet. Bare være dig 100%. Det du kan gøre prøv at være sammen med nogle af dine venner og lade være med at depri og prøv at lave noget du syntes af sjovt

PS du skal nok finde den rigtige pige.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej Andreas

Jeg forstår at det kan være svært at du ofte gå rundt og er ked af det. Jeg kender det selv meget godt og det kan være meget hårdt. Det er svært ikke at være helt som de andre, men på den anden side ville verden ikke være kedelig hvis vi alle sammen var ens? Det kan være svært at acceptere, men det kan være en længere process at finde sig selv. Det vigtigste er at du er glad for den du er og ikke at andre er. Måske vil det så gøre at andre vil se på dig som "sej" eller "cool", men er alt det ikke ligemeget hvis man stadig ikke kan lide den man selv er og ikke føler sig tilpas i sin personlighed.

Jeg tror det bedste du kan gøre af at tager dig den tid du skal bruge på at finde dig selv og den du er. Det er ikke det vigtigste at du har en kæreste ligesom "alle de andre" har. selvom jeg godt forstår dig. Jeg tror bare det er vigtigt at huske der også er andre former for kærlig og støtte end fra en kæreste. Du kan få det fra venner og familie. Måske ville det være en ide at snakke med nogen om hvordan du går og har det? håber du kunne bruge mine råd til noget :))

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?