8

Kan jeg være mig selv?

Pige 14 år

Jeg kan godt lide at gå med makeup og elsker at ligge det.

Men mine forældre og mine så kaldt venner er begyndt at kommentere meget på min makeup ( altså øjnbryn, farve på min læbestift osv ) jeg tager ikke specielt meget på når jeg skal i skole men alligevel skal der kommenteres på det.

 

Jeg farvede mine øjnbryn lilla en dag og det blev virkelig pænt men jeg tør ikke at gøre det når jeg skal i skole selvom jeg virkelig har lyst til det fordi jeg føler at jeg er mig selv.

Men da der i forvejen bliver kommenteret meget på min makeup og hvordan jeg er tør jeg ikke at være mig selv.

 

Jeg får ingen opbagnig af mine veninder eller min familie når jeg prøver at være mig selv jeg for bare af vide at jeg er for meget.

Er der nogen der kan hjælpe mig for jeg kunne godt bruge det <3

 

på forhånd tak

Indsendt af: DrengPå13, Dreng 13 år

Jeg synes bare at du skal stå ved hvem du er!
Du skal ikke tænke for meget på hvad folk tænker om dig.
Hvis du ik allerede har gjort det, så syntes jeg at du skulle fortælle dine forældre (eller andre som du stoler på) om dine følelser, fordi at det kan lette meget på dit hjerte at gå til bekendskab med de følelser.

Indsendt af: Random, Pige 14 år

Du skal ikke tage dig af hvad de andre siger! Lilla øjenbryn styrer! Selv om jeg ikke selv går med make-up, så finder jeg andre måder at udtrykke mig selv på -fx gennem min tøjstil, hvor du bruger din make-up. Hvis du bedst udtrykker dig selv ved hjælp af make-up, så brug det! Hvis dem hvem du er! <3 Det er også et stort plus at du selv rigtig godt kan lide at lægge det! Hvorfor skulle du stoppe med noget, som du elsker? Bare fordi andre måske ikke er helt tilfredse med det? Jeg synes at du skal blive ved med at gå med make-up. Jeg er sikker på at det klæder dig, og du er sikkert også mega godt til at lægge det! <33

Indsendt af: Nyski1676, Pige 15 år

Jeg gik også engang med farverigt makeup og de andre var ligeglade med det, så jeg tog mere på fordi jeg troede det ville blive pænere. Men så pludselig var der en der sagde til mig at jeg lignede en luder og at jeg var rigtig grim. Men det havde slet ikke strejfet mig tanken hvordan jeg så ud med makeup, for jeg syntes det var noget af det mest fantastiske at lave om morgenen så jeg var bare ligeglad. Det synes jeg også du bør være hvis du godt kan lide at lægge lillae øjnbryn

Indsendt af: Det er ok, Pige 12 år

Jeg har samme problem. Mine venner, veninder og......bare alle.
Jeg syntes du skal sige fuck dem og gå med det du vil. Jeg er benet kvalt en luder pga det tøj jeg går i og det maceup, du skal bare være dig selv. Jeg lover dig du får det bedere og folk siger snart ikke mere om det.
Kærlig hilsen N

Indsendt af: <33, Pige 13 år

Halløj. Jeg synes det er mega fedt med at du har prøvet at farvedine øjenbryn lilla. Forstiller mig at det blev flot<3 Men altså hvis du føler at du er dig selv med makeup (og uden;)) så synes jeg at du bare skal gøre det:) har også selv nogle gange liiiidt makeup på i skolen... (mascara, babylip, osv... aæle de der med svage farver hvis du forstår)
Men, bare gør det... YOLO:D
Knuzz:)

Indsendt af: De4612, Dreng 15 år

Ingen skal bestemme hvem du er sig den er den du er. Fk jeg går med en ring og jeg er en dreng det er lidt underligt. Og det er en drenge ring men der bliver også kommenteret på det men jeg siger bare fordi jeg har lyst. Også bare se ligeglad ud så det jeg prøver at sige hvis du bliver ved med at gå med makeup så stopper de hurtiger end en uge og kommenterer tro mig. Men så skal man heller ik være bange for at gøre det eller nervøs det er dig og ingen har ret til at lave om på det

Indsendt af: Loui05, Pige 12 år

hvis du syntes det pænt det make up du ligger, så ingorrier de anders meniger.
for der er igen grund til at lade vær med at være sig selv, for det kan være de bare er misundlige på din mega nice stil.

Håber du vil lytte til mit råd.

Indsendt af: Pigen der selv ..., Pige 16 år

Hej :)

Nu hvor du selv siger , at du selv synes at det er pænt, og at du føler dig som dig selv når du går med make-up, så synes jeg at du bare skal kaste dig ud i det og gå med så meget du har lyst til, også i skolen! :)
Jeg går selv med make-up, dog ikke så meget, jeg tegner kun mine øjnbryn op, og så har jeg mascara på (staves!?!?!?) fordi det er det jeg føler mig bedst tilpads med, så jeg synes du skulle gøre det samme, gør hvad du selv føler er rigtigt for dig, og så kan andres meninger være fuldkommen ligemeget fordi DU er glad.

Mvh. Pigen der selv har været der.