8

En ven

Pige 13 år

Jeg er en pige på 13
Jeg har en drenge ven der gerne vil have sex med mig og han er også 13 jeg har prøvet at sige til ham at jeg ikke vil gøre dem med ham men det forstår han ikke (vi går også i samme klasse)

 

jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til ham eller om hvis jeg skal fortælle en af mine bedste veninder det og se om hvis de kan hjælpe mig

 

men jeg er bange for at de fortæller det vider

Indsendt af: Mille, Pige 15 år

Jeg synes du skal stå ved at du ikke vil have sex, uanset hvor meget han tvinger dig.
Du skal fortælle det til nogen, måske dine forældre, fordi der er ikke nogen der skal tvinges til noget de ikke vil

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej pige på 13 år.
En drengeven på 13 år som gerne vil have sex med dig...? Kan det være at han bare mener det for sjov? 13 år er ret tidligt at have sex, og det er også lidt mærkeligt når i kun er venner. Synes virkelig at du skal tage en seriøs snak med ham om, at du ikke ønsker at have sex med ham, i er kun 13 og er kun venner. Forklar ham at det ikke er noget du har lyst til, og at du vil vente til det rigtige tidspunkt med den rigtige person...
Hvis han ikke kan acceptere det og bliver ved med at presse på, er han ikke en rigtig ven. Sorry to say...
Håber at det kan hjælpe dig lidt.

Indsendt af: Lille Hjælper, Pige 15 år

Det er meget vigtigt at du ikke bukker under! Ingen skal nogensinde tvinge dig til sex, det er vigtigt at huske.
Er du helt sikker på, at han mener det og ikke bare laver sjov med dig? Det er lige omkring de 13 år hvor det bliver sjovt at snakke om sex. Mange drenge bliver det mange piger kalder 'klamme', altså begynder at tale rigtig meget om sex og lave mange jokes om sex. Kan det være i en joke han har sagt det?
Hvis ikke så ja, prøv at sige til ham at det vil du altså ikke. Han skal forstå alvoren i, at prøve at tvinge en anden til sex. Jeg havde selv en ven/flirt der prøvede at presse mig. Der røg han på hovedet ud, det er ikke i orden.
Ellers kan du tage en snak med din lærer, hvis du har en lærer du stoler på. Du kan også prøve at snakke med dine veninder. Jeg håber ikke de vil sige det videre, så er de da ikke nogle specielt gode veninder. Hvis det alligevel skulle komme videre, så husk på at du ikke har gjort noget galt.
Start med at tage en snak med ham drengen og spørg om han mener det alvorligt. Hvis han siger ja, må du forklare ham at du ikke er klar endnu. At du gerne vil vente på det rette tidsspunkt og den rigtige person. Hvis han stadig ikke forstår det, tag fat i din lærer. Det er simpelthen ikke i orden at køre psykisk på en person - Jeg kan jo se at det fylder en del siden du skriver herind.
Held og lykke - Jeg håber han fatter det :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Lige meget hvad skal du KUN gøre det DU har lyst til! Prøv at kig ham i øjnene og sig det klart og tydeligt så han forstår at du ik vil!??

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Ligesom, de andre har skrevet, synes jeg heller ikke, at du skal have sex, hvis du ikke vil. Det er dit eget valg. Din ven skal ikke vælge for dig, om du vil eller ej.
Måske laver han bare sjov. Tag en snak med ham for at finde ud af, om han mener det eller ej.
Hel og lykke.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Du burde ikke have sex når du kun er 13 år, og du skal bestemt ikke blive tvunget til det. Vent til du finder den rigtige, og indtil da skal du bare nyde barndommen.

Indsendt af: Hjælperen, Pige 13 år

Kære Pige,
Drenge har så mange lyster, især i den her alder. Er jo selv 13 år, ligesom dig, og forstår godt at du ikke har lyst til det. Vi er jo for det første ikke buksemyndige endnu, og er efter mit vedkommende slet ikke klar til et seksuelt forhold med nogen❤️ Jeg synes at det er vigtigt at du ikke bliver presset ud i noget du ikke har lyst til, og hvis han bliver ved med at presse på, så synes jeg enten at du skal snakke med dine forældre, eller simpelthen forklare ham, at jeres forhold ikke holder hvis i ikke har respekt for hinandens grænser:) Håber mit svar hjælper! Husk ikke at gøre noget du ikke har lyst til! Held og lykke:)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej!
Måske skal du prøve at sig det til ham som det er.
Hvis han så siger det videre så kan du være ligeglad det er jo ik dig der vil have sex med ham.
Håber du fik det løst :D

Hvad synes du om seksualundervisningen i din klasse?