7

Ven og veninde

Pige 14 år

Hey allesammen

 

håber at der er nogle der kan hjælpe mig. Jeg har en ven og en veninde som jeg har snakket rigtigt meget med og de var mine bedste venner.

Men jeg fandt ud af at de godt kunne lide hinanden, og nu gider de ikke at snakke med mig mere.

 

Jeg har skrevet til min ven og han har kun svaret med et nej hvis jeg har spurgt om han/de kunne snakke.

Jeg har ikke gjort dem noget eller sagt noget til dem, så jeg er vildt forvirret og ved ikke hvad jeg skal gøre.

 

Håber at der er nogle der vil hjælpe mig

Indsendt af: En der muligvis..., Dreng 12 år

Jeg synes du skal prøve og spørge dem om i alle tre ikke kan være sammen i stedet.

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Hej!
Jeg kan godt høre at det er svært at være det tredje hjul. Men som jeg altid siger til mig selv, ærlighed er den eneste udvej. Fortæl dem hvordan du har det med det! Hvis de ikke respekterer hvordan du har det, så er de ikke værd din tid.
Held og lykke! :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg synes du skal fortælle hvordan du har det til dem hvis de ikke gider at lytte så prøv at finde en anden du er gode venner med som du kan tale med om det.

Indsendt af: en eller anden, Dreng 14 år

Jeg synes du skal snakke med dem om det. Har selv været i samme situation som dig, og der hjælp det nemlig mig at snakke om det.

Indsendt af: Flødegurl, Pige 15 år

Fortæl dem hvordan du har det, hvis de ikke vil være sammen med dig derefter, så er de ikke rigtige venner!

Indsendt af: M****, Pige 13 år

Hej, jeg ved ikke om dette er en lidt hård besked, men jeg har selv en ven og veninde. I dette tilfælde er det mig og min ven der er sammen. (Ikke kærester, bare venner) Men jeg er desværre lidt træt af min veninde, og ved ikke hvordan jeg skal sige det til hende... Måske det er sådan din ven og veninde har det, hvis du føler at de undgår dig?

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Jeg synes du skulle prøve at snakke med dem og fortælle hvordan du føler som jeg forstår er det kærste problem men hvis de ikke ville snakke til dig så har de ikke fortjent dig jeg har prøvet at afslutte nogle venskab og kærste og det er rigtig hårdt men jeg er kommet over dem nu prøv også måske efter at have snakket og hvis det gik galt at snakke med dine forældre tro mig voksne ved mere ind du tror og sig hvad der skete og hvordan du følte vær stærk håber vi mødes en dag ses

Forelsket i den samme - hvad gør man?