3

Veninde med flyskræk

Pige 15 år

Hej allesammen

 

Jeg har et et lille men stort problem, men veninde har en forfærdlig flyskræk, o jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at berolige hende når vi sidder i flyveren!

 

Vi skal på klassetur og det ville være så ærveligt at hun ikke ville med, så jeg har brug for noget hjælp til hvordan jeg kan berolige hende?

 

Så hun kommer med på vores tur!

Indsendt af: Valdemar, Dreng 13 år

Hej :)

Er en dreng på 13 og har/ har stadig, flyskræk. Dog går jeg meget op i flyvere, og RC stuff.. Men har hørt en lille fugl synge om at det virker og komme ind og overvære en pilot træne, i en fly simulator.. Hvis du ikke ved hvad sådan en er, så kan du slå det op eller evt stille mig spørgsmål her. Det som du kan når du står og kigger i en simulator, er at du kan se, hvor godt piloterne arbejder sammen, og hvor sikkert det går :) Og husk at sig til hinde at der er ikke noget med at se, NGC "Undersøgelser af Flystyrt" eller bare se videoer med flystyrt eller nødlandinger. Når jeg flyver, prøver jeg og læse, eller evt se en film.
Håber i finder ud af det.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej
Jeg synes ikke, at du skal gøre det helt store.
Uanset hvor bange din veninde er for at flyve, kommer hun helt sikkert med. Jeg tænker, at når det er en tur, hvor i skal ud og flyve, så er det nok lidt federe steder og ikke steder som fx Bornholm eller Skagen, (eller hvad..?)
Det er ikke fordi du skal være ligeglad, men det er ikke dit ansvar, og skal få hende med, det er din lærers! Og som regel når man skal på tur med skolen eller lignede, så skal de vide noget om vært elev, altså fx medicin forbrug.

Rigtig god tur:-)
Hilsen Pige 15 år

Indsendt af: sofiepigen13, Pige 13 år

Hejsa..... Det lyder ikke rart for din veninde, det vil da være meget træls hvis hun ikke kom med. Det gode råd jeg ville give er at hun skal nok ikke sidde ved vinduet så hun kan se hvor langt der er ned, det kan også være der er piller for flyskræk, der ved jeg ikke om der er. I kan tage nogle små spil med i kan spille fx Uno og almindelig kort så i kan sidde og spille. Få også tiden til at gå med at læse. Det vil være en god ide og snakke om nogle rare ting som ikke bekymre en og gør en nevøs osv... Håber du kunne bruge hjælpen.

Forelsket i den samme - hvad gør man?