2

Veninde har det samme crush som mig...

Pige 13 år

Hej

 

Jeg er en pige på 13 år. Der er en dreng fra min klasse som min veninde og jeg er lidt vilde med...

Vi er rimlig gode venner, men taler ikke rigtig drenge sammen, så kan ik rigtig sige det til hende..

 

Min veninde sidder ved siden af ham, og jeg sidder nærmæst lige bag dem.. Dvs. jeg sidder og kan kigge på hende som flirter (rigtig) meget med ham...

Det går mig meget på, fordi jeg ikke rigtig kan komme til.. Plus hun er rimlig populær blandt drengene....

 

Hvordan skal jeg kunne komme til at flirte med ham?!!

 

Plzz hjælp!
Tak

Indsendt af: Anonym

Hej, jeg er en pige på 14 år.
Først vil jeg lige skrive tillykke med din forelskelse... Men betyder ham drengen mere for dig end din veninde? Kan du forestille dig, hvor meget det kan komme til at ødelægge dig og din venindes venskab?
Jeg vil helst ikke vælge side, men jeg vil alligevel meget gerne hjælpe dig...
... Du kan prøve at flirte lidt med ham, når han ikke er sammen med din veninde. Det giver dig en bedre chance hos ham. Når I har haft flirten kørende i lang tid, kan du også prøve at flirte med ham, når din veninde ser det. Det gør det lidt sværere for hende, at flirte med ham.
Jeg synes altså, at du skal overveje det meget. Det kan ødelægge dig og din venindes venskab, det kan såre din veninde tigtig meget og du bliver måske også ked af det, hvis drengen vælger hende i stedet for dig. Vær meget forsigtig med, hvad du gør.
Mange gange hel og lykke her fra.

Indsendt af: rikkes

Hej med dig
Jeg har været ude for præsic det samme som dig for 1/2 år siden. Jeg syntes at du skal lærer ham bedre at kende og spørge ind til ham i starten, det kan godt være lidt pinligt i starten men efterhånden i lærer hinanden bedre at kende bliver i også bedre venner. Hvis han begynder at skrive med dig er det måske et lille tegn på at han er lidt vild med dig. Så hold øje med om han kigger på dig, skriver med dig eller måske flirter en lille smule med dig. Hvis han gør det kan du jo også begynde at flirte en lidt med ham.
Håber du kunne bruge mit råd som sagt har prøvet det og bruger de råd jeg brugte.:)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?