11

venner

Pige 13 år

Hej:-)
Jeg er en 13 årig pige.

 

Jeg elsker at spille video spil fx.GTA, Halo, Call of Duty, Motal Kombat osv...

 

Men der er ingen af pigerene der vil være sammen med mig, fordi e synes det er underligt at jeg spiller voldig spil for det er for "drange"

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Hej 13 årige pige,

Jeg kender selv godt situationen. Jeg har en 'ven' der voksede op uden nære venner af den grund...
Har du tænkt på om du måske kunne være sammen med drengene i stedet? Jeg ved godt at det ikke løser situationen med at pigerne, men alligevel?
Du kunne også prøve at introducere din venner til nogle af spilene. De er ret sjove, og de behøver jo ikke kun at være for drenge ;)
Jeg håber at dette kunne hjælpe dig.

-Allan

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Kender godt problemet fra andre af mine venner. Da jeg gik på min anden skole var der en som spillede fodbold og drenge spil, men det virkede faktisk godt da han så bare begyndte og være sammen med drengene.

Det jeg skriver er ikke så meget til hjælp, men bare lige for at sige at det er muligt.

Hvis du har lyst til at spille med nogle siger du bare til ;-)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

Halo er super sejt. Du skal ikke bebrejde dig selv at du spiller dem. Jeg spiller ret meget, og engang spillede jeg så meget at jeg ikke rigtig synes jeg havde nogle venner. I stedet for at stoppe med at spille, kiggede jeg ud over den sædvanlige gruppe drenge jeg prøvede at være med i. Jeg fandt Sigurd, som kunne lide de samme spil og den samme humor som jeg kunne. Vi har nu været bedste venner i tre år. Find nogen som du måske ikke normalt ville være sammen med. Måske en fra en anden klasse eller nogen der bor i din opgang.
MvH Anonym

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

Kære pige på 13 jeg er dreng og jeg synes det er fedt at du gider fedt forsæt lige meget hvad folk siger hvis du kan lide det så forsæt det er nice at have en hobby hilsen drengen på 13

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Hahaha det er jo pisse sjovt at spille de voldlige spil? Men jamen så må du være sammen med drengene.(: Jaaa det kan da godt være piger bliver jaloux på du sammen med dem og begynder at bagtale dig men så fuck da dem:D Det da ikke sjovt at spille barbie spil og spille alle mulige "pige spil" hvis man ikk har lyst fordi de andre vil.. Så gør hellere det du vil ikke det som de andre ville have dig til. - Ja tak jeg ude haha:D

Indsendt af: Anonym Dreng 12, Dreng 12 år

Hej 13 årige pige synes du skal sige til de der piger at de skal tage at stoppe fordi de for jo ingen ting ud af det du er som du er om du elsker Gta eller Babbie så er det da ligegyldigt jeg synes som dreng at det er mega sejt af dig som pige at spille gta der er fx mange piger i min klasse der spiller minecraft og det er da ikke underligt det er bare fedt, alle spil er for drenge og piger om det så er babbie spil eller voldige skydespil så er det da fuldstændig ligemeget

Indsendt af: Mille, Pige 11 år

Hej pige på 13
Jeg er også en pige og spiller også spil fx. Counter strike
Men det er ikke for drenge altså jeg kan ikke sige meget mere end det er dumt og sige at det er for drenge ?

Indsendt af: laderen, Dreng 13 år

jeg synes det er fedt at du spiller computerspil men det er normalt ikke det piger gør det er måske derfor pigerne I din ikke vil hænge ud med dig. Jeg synes at du skal introducere dem til nogle af spillene og se om de kan lide dem.
hvis det ikke hjælper så måske lave noget af det de gør. og husk at De kommer ikke og spørger om du vil lave noget det er dig som skal opsøge dem.
held og lykke ;-)

Indsendt af: EAJ, Pige 15 år

Du lyder som en af de sejeste piger i verden man! Du skal ikke tænke på hvad de andre piger siger. Du er bare en mønsterbryder og det er kun sejt. De andre piger kan sidde alene med deres makeup, men du kan have det skide sjovt med dine spil. Tro mig! De og andre drenge i fremtiden vil synes du er sej. De skal bare have lidt tid til at indse det.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Hej:-)
du er da bare sej? Det er da bare sejt at spille sådan nogle spil! Hvis jeg var dig vil jeg bare tage en rigtig god snak med dine veninder og forklare at i stadig kan være sammen selvom at du gerne vil spille. Bare få alle ord ud, du gerne vil have ud og bare vise dine følelser og sige det du tænker og det du gerne vil sige:-) og hvis de ikke lytter,er ligeglade eller bare ikke vil dig mere syntes jeg altså at det ikke er nogle veninder du skal bruge tid på, hvis de ikke vil være sammen med dig hvis du spiller? Det er bare min mening, og du behøver bestemt ikke at følge den, men skriver bare det jeg ville gøre hvis jeg var dig:-)

Det er helt okay hvis du ikke vil bruge mit råd:-)
Syntes nemlig det er en svær sitation du står i lige nu, og det er svært hvad man lige skal gøre,men hvis du prøver det håber jeg at det hjælper:-)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Jeg syntes at det lyder skide fedt med en pige gamer! :O Piger er så fame indenfor "gaming-verdenen", og der er sikkert nogle drenge i din klasse som også spiller computer. Du skal da bare finde en/nogle søde drengevenner at spille med!

Hilsen mig!

Forelsket i den samme - hvad gør man?