4

venner og veninder. klassen

år

Hej jeg er en pige på 13 år, jeg går i 7 klasse.

 

Jeg føler lidt som om folk fra min klasse ik kan lide mig, de siger i hvert i fald ad når de rør mig men det er kun drengene der gør det.

 

Jeg ved ik hvad det er jeg har gjort galt siden det.

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Hilsen

Hej, jeg er en pige på 14 år, der går i 8. klasse. Og jeg står i en lignende situation om og om igen. Jeg har det problem lige nu. :-( Men jeg tror faktisk også, at min klasse holder mere af mig end jeg normalt tænker. :-)
Jeg tror ikke, at du har gjordt noget galt. Jeg ville nærmere sige, at det er de andre, der gør noget galt. Bare ignorer dem, som siger ad og andre dumme ting til eller om dig. Det er nemlig bare et bevis på, de er nogle dårlige kammerater. Det skal du huske på.
Find nogle søde personer du kan begynde at tale med. En samtale kan føre til et venskab... Men for det meste skal der altså mere end en enkelt samtale til. Hvis det er, kan du jo vise dit brev og rådene til dine forældre eller en lærer, du føler dig tryk ved. Du kan jo spørge din lærer om du være i gruppe med de sødeste fra klassen, når I skal lave gruppearbejde. :-)
Jeg ønsker dig alt muligt hel og lykke.
Hilsen Hilsen.

Indsendt af: jklæajjs

Synes helt klart, at hvis du har tillid til din lærer skal du snakke med hende! så kan i fx snakke om det i en time i har hende, og at du føler som om ingen gider dig.

Håber det hjalp :)

Indsendt af: Højere magter

Hej. Der kan være flere årsager til dette her. Enten kan nogle af drengen lide dig, og derfor reagerer de på sådan en mærkelig måde, som om at de ikke kan lide dig. Eller også driller de dig på den måde, fordi de synes at din reaktion er sjov.

Det råd jeg giver dig er, først at finde ud af hvilken af delene der er grunden. Hvis det er den første, så skal du bare tænke, at sådan er drenge bare.

Er det derimod den anden, så skal du ikke tænke på det de siger og slet ikke tage det personligt. Hvis du tager det for personligt og viser dem det, så synes de det er fedt. De gør kun for at se din reaktion. Så hvis du ikke reagerer på den måde de synes er sjov, så holder de til sidst op.

Håber at du forstår hvad jeg mener, og jeg er sikker på at det vil hjælpe, selvom det er svært især i starten! Jeg har set det virke før ;-)

Indsendt af: Pige 1.g

Kære pige i 7. klasse
Det er vigtigt, at du ikke tror, at det er dig, som der er noget galt med! Nogle gange er børn og unge mennesker tarvelige overfor hinanden - dette kan der være mange grunde til. Måske de selv ikke har det så godt af den ene eller anden grund?
Uanset hvad, så synes jeg, at du skal tale med en voksen om det, hvis det fortsætter - da jeg fornemmer, at det gør dig ked af det, og får dig til at tvivle på dig selv.
Jeg håber, at du får løst problematikken.

Mange hilsener herfra og det bedste skoleår til dig