11

Venskab

år

Hej

 

Der er en jeg har været bedste veninder med siden 1. klassen, men i slutningen at 5. klasse ville hun ikke være min veninde mere.

Hun har fortalt mig at vi ikke var venner mere, og det er jeg meget ked af.

 

Nu er vi i 6. klasse og hun har forandret sig. Vi er begyndt at være mere sammen igen.

 

Jeg vil gerne spørge hende om vi ikke kan starte på en frisk, og blive venner igen men ved ikke hvad jeg skal sige, og hvordan jeg kan få hende til at være alene med mig så vi kan få en god snak om alt det der er sket, og hvad hun blev sur over.

Indsendt af: Rainbow

Du kunne måske spørger hende hvorfor? Og hvis hun så svare "Jeg gider ikk snak med dig" Så er der ikk andet og gøre end at kæmpe for hende, vis at du savner hende.

Indsendt af: m-i-g

Hej.

SÅDAN FÅR DU HENDE TIL AT VILLE TALE MED DIG.
Når hun er alene, kan du gå hen og spørge hende om I lige kan tale sammen ... alene. Hun virker ikke særlig sød, hvis hun siger nej, men hvad ved jeg om det. Jeg kender hende jo ikke.

DET KAN DU SIGE.
Når I taler sammen alene er der ret mange muligheder for, hvad du kan sige. Du kan fx sige noget med, at det er meget vigtigt for dig at tale med hende, fordi at du holder meget af hende, og du gerne vil vide, hvorfor hun "afsluttede" jeres venskab. Sig, at du er virkelig ked af, at hun ikke vil(le) være venner med dig, og at det går dig på, at du ikke ved, hvorfor. Husk også at sige, at du gerne vil have, at i er venner og måske også, at du har savnet jeres venskab.
De bedste hilsner fra m-i-g.

Indsendt af: Anonym

Hejsa. :)
Jeg tænker lidt at du skulle prøve at snakke med hende, om det. Og hvis hun alligevel ikke vil være sammen med dig efter det, så bare glem hende, for tro mig, du får mange andre venner i dit liv på et eller andet tidspunkt, de kommer af sig selv, og du oplever at du finder nogen der er bedre end hende! Håber du kunne bruge det. Forsæt en god uge ;)

Indsendt af: elski

måske har din ven brug for luft og du kan altid snakke med den du vil du skal bare hvide hvordan så træk hinden til siden og sig hvad du vi

Indsendt af: elski

måske har din ven brug for luft og du kan altid snakke med den du vil du skal bare hvide hvordan så træk hinden til siden og sig hvad du vi

Indsendt af: Vejlederen

Hej du. Jeg kan forstå din frustration og sorg over at være blevet tilsidesat af din ellers gode veninde. At i har været gode veninder siden 1 klasse indikere at i har et stærkt venskab! Dog kan venskaber ligesom parforhold komme under turbulens, det vil altså sige at man kan være sure, vrede og kede af det. Oftest er dette alt sammen noget der vil løse sig med tiden eller måske med hjælp fra en voksen eller nogle andre veninder? At du gerne vil starte på en frisk lyder som et rigtig godt initativ, er det noget du har forsøgt at få videre formidlet til din veninde? Det kan være at du for at i kan få snakket igennem skal indvolvere en voksen og få løst jeres konflikt, dette vil nok være bedst for begge parter. Du kan måske snakke med din lærer eller en pædagog fra en sfo, fritidshjem eller klub.

Indsendt af: Anonym

Hej jeg har næsten fået det samme at vide og jeg blev så ked af det over det. Men jeg synes alligvel ikke at jeg fortjener at blive behandlet sådan. Men jeg synes at du bare skal lade det være som det er nu fordi det er måske sådan i holder kontakten og måske synes hun også at du er hende veninde selvom hun ikke siger det, men jeg ved selvfølgelig ikke hvordan jeres venskab var/er men selvfølgelig hvis det er hvor i snakker godt med hinanden og i kan snakke alvorligt sammen så kan det jo godt være en god ide og snakke med hende om det.
KH: S

Indsendt af: 2015Nic

prøv at få en legeaftale med hende

Indsendt af: Thea

Hej. Jeg synes, at du skal sige det lige ud til hende, at du har brug for en snak , for at få afklaret/defineret jeres forhold.
Hvis hun siger, at hun ikke vil være din veninde, er hun bestemt ikke det værd. Jeg er sikker på, at du fortjener meget bedre! Jeg ved det lyder svært og hårdt, men jeg er 16 år og har fået mig nogle skrammer og har mistet massere af venskaber, som jeg blev rigtig ked af skulle slutte.
Husk på, at hver gang en dør lukkes, åbnes en ny.
Kys herfra, og held og lykke <3

Indsendt af: Bare mig

Hvis du gerne vil være alene med hende så aftale at mødes med hende i et frikvarter eller efter skole for at snakke ud, måske savner hun også dig.

Indsendt af: Hejsameddigsa1234

Hej. Jeg har egentlig selv lidt stået i samme situation.
Først og fremest synes jeg du skal tage op til overvejelse om det virkelig er det VÆRD at være veninder med hende her pigen, når hun har kunne gøre det mod dig?
Hvis du så beslutter dit for at give det et skud, så tag det stille og roligt. Hvis hun har haft brug for en pause, så skal du nok passe på med at trænge dig for meget på. Tit og ofte aner man ikke hvad der foregår i andres liv (selvom det er nogle af ens tætte)
Men ja, som sagt.. Snak med hende stille og roligt, fortæl hende hvad du føler og hør hvordan hun føler.

Forelsket i den samme - hvad gør man?