5

Jeg vidste det ikke!

Pige 14 år

Jeg er en pige på 14 år.

 

Jeg er selv meget usikker ved min krop, så da min "veninde" vælger at tage et billede af mig i idræt hjælper det ikke på min selvtillid.

Jeg har fået fortalt at hun ligefrem praler med det! Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal gøre.

 

Jeg er virkelig bange for at det her bliver delt til hele min by. Jeg ville gerne snakke med mine forældre om det, men de forstår det ikke.....

 

Kærlig Hilsen pige på 14

Indsendt af: Pige 13 år snart 14, Pige 13 år

jeg mener at det er ulovligt, men nu vil jeg ikke sige noget som ikke passer, men videre til dit problem.
Du skriver at du er usikker på din krop, tænk på at en mave er en mave og lår er lår, vi er alle forskellige og kan ikke ligne hinanden.
Ved det er ubehageligt at din veninde har taget et billede af dig. Mine veninder går og tager billeder af hinanden inklusiv mig, det er heller ikke altid så fedt at de har et billede af en, hvor man ikke ved hvordan man ser ud på billedet. Men prøv at snakke med hende, en lærer eller bliv ved med at sig det til dine forældre, du kan også sige det til dine andre veninder som kan hjælpe. Håber billedet bliver slettet for altid og ikke bliver delt
Kram fra mig
Held og lykke frem over

Indsendt af: Saraac, Pige 12 år

Sig til hende at hun skal slette det! Det er ikke i orden! Forklar hende at du ikke kan lide det, så vil hun nok forstå. Du kan også snakke med en lære eller en anden voksen.
Held og lykke?

Indsendt af: Pinkie_pie, Dreng 12 år

Fortæl hende hvad du føler

Indsendt af: En_som_dig, Pige 15 år

Fortæl det tilen lærer, de fleste skoler slåhårdt ned på det. Jeg prøvede det også engang, og eleven blev suspenderet i en uge og billedet blev slettet

Indsendt af: Hvad mener i me..., Pige 14 år

Som de andre har skrevet, ville det være en god idé at snakke med din veninde, og bede hende om at slette billedet - fordi du ikke føler dig tilpas over, at hun har et billede af din krop.
Hvis din veninde ikke forsår det og sletter billedet med det samme, burde du virkeligt at gå til en voksen. Hvis du ikke føler at dine forældre vil forstå, kan du måske prøve at spørge en anden voksen til råds? En moster, onkel eller lærer. Det kan være hvem som helst. Der er mennesker som vil hjælpe dig. (:

Det er jo din krop, så du bestemmer selv, hvem der får lov til at se den.

Hvordan har du det med din krop?