5

Vil gerne gå med bh

Pige 12 år

Kære bb

 

Vil rigtig gerne gå med bh men ved ikke om mine bryster er store nok til det jeg bliver 12 år lige her om lidt og jeg tør bare ikke og sige det til min mor

 

hvad skal jeg gøre

Indsendt af: Pigen på 14, Pige 14 år

Jeg syndes du skal sige det til din mor, og det kan godt være at de ik er store nok men så kan du jo købe en top istedet for, men snak med din mor det er vigtigt at kunne snakke med sine forældre om sådan noget, jeg fik først min første bh da jeg var 13 ( nok normal alder ) men tror mig det skal nok gå?

Indsendt af: Hjælpergerne:), Pige 15 år

Hej! Jeg ville råde dig til at tage en stille snak om det. Ellers kan du evt. snakke med dine veninder om det først - i kan evt. starte sammen og så alle snakke med jeres mødre? Tingene bliver ofte lidt lettere hvis man er flere om det. Held og lykke! :)

Indsendt af: piige på 13, Pige 13 år

Hej.

Jeg er en pige på 13 år og jeg fik min første bh som 12 årig. Jeg synes at du skal sige det til din mor, og hvis dine bryster ikke er store nok, så må du jo bare starte ud med en top :) .

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg syntes du skal snakke med din mor alene, sig at du gerne vil gå med bh, jeg er sikker på at hun sikkert vil hjælpe dig med at finde den bh der passer til dig! :)

Indsendt af: Piger der giver råd, Pige 14 år

Hej pige.

At gå med bh er den beslutning man tager når man har store bryster nok, og synes du selv du har det? Der er jo forskellige størrelser I BH'er, men hvis du snart er 12 synes jeg bestemt at du kunne starte med en børnebh hvis du virkelig gerne vil gå med BH. Det kommer jo også an på hvor store du har, så mærk efter og bedøm det selv.

At sige det til ens mor kan være vold akavet, men måske alligevel prøv at peg på en bh når I er ude I butikkerne og sig "Denne her bh er virkelig flot, synes du ikke også mor? Og tror du jeg kan passe den?" Og tro det eller ej, men der er intet akavet I at spørge om det for din mor har altså været I gennem det samme.

Knus

Hvordan har du det med din krop?