18

Vil gerne have Menstration?!

Pige 12 år

Hej piger ( og måske drenge)

 

Jeg vil på en måde gerne have menstruation. Min veninde har det og det er egentlig ikke fordi ddt lyder så vildt fedt.
Jeg ved næsten alt om menstruation og jeg synes det er ret spændene.

 

Min mor fik det ret tideligt ( ca. 11)
Og jeg er næsten 13 nu. Det er ikke fordi jeg er særligt "sent på den", men over halvdelen af pigerne i min klasse har fået det, ( det skal lige siges at jeg ikke er en pige som er sent udviklet, men jeg havde en lille spiseforstyrelse her for nogle måneder siden så ved ikke om det kan have påvirket det lidt.)og mine to bedste veninde har det også.

 

Jeg vil gerne vide, hvornår du fik det?
Hvad for nogle tegn jeg kan kigge efter?
Og ja bare gode råd omkring menstruation og gerne at ville have det. ( jeg har fået udflåd og har haft det i næsten et år)

 

Håber i kan hjælpe mig

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Det er et helvede. Jeg siger dig, du dkal ikke glæde dig. Heller ikke fordi de andre har det (:

Indsendt af: Almapalma, Pige 15 år

Hej med dig:)
Bare rolig det kommer......
Jeg synes igså at det lød spændende i starten men efter et halvt pr med det ønskede jeg at det skulle forsvinde-det var mega besværligt.
Nu er det fint og du skal bare nyde at der ikke er meget at bekymre dig om
Mvh. Mig

Indsendt af: Problenhjælp, Pige 10 år

Hej pige. Jeg har heller mens endu men vil også gerne have det. Jeg syntes at du skal vide at du ikke er den endte der gerne vil have mestraution! Jeg er sikker på at der er mange piger som gerne vil have det.. men også nogen der ville ønske at de ikke havde det?

Indsendt af: Hjælper, Pige 14 år

Hej, jeg er selv 14 nu!, Og fik det som 13-årig. Du skal på Ingen måde være ked af, at du ikke har fået det endu, men jeg kan godt forstå at du ville have det.

Et godt råd ville være: At du bare skal vente, og ikke haste med det, for en dag så kommer det. Der ønsker du nok, at du ikke havde det, eller måske er du glad for det.

Husk! også!
Bare være cool med det selvom det kan være svært, hvis det er noget der går dig på, altså at du ikke har fået din menstruation endu, F.eks. Hvis nogen driller dig lidt med det, eller du føler dig uden for.

Undskyld for stavefejl, forkert tegnsætning osv. Men jeg håber du forstår det/ det giver mening

Indsendt af: Pigenderharmens..., Pige 15 år

Hej med dig
Jeg fik det da jeg var 14. Jeg havde inden det haft udflåds i 1 år cirka. Da jeg opdagede det var jeg meget itvivl da det bare var lidt brunt noget og ikke "rødt" som jeg troede. Derfor gjorde jeg ikke noget ved det den første gang, men da det kom noget tid efter og mere voldsomt var jeg slet ikke i tvivl. Jeg var selv meget sent ude, men det er jeg lykkelig for nu. Det er sp trættende at have mens. Selvom jeg også selv godt ville have det. Tror jeg var den 2 sidste der fik det i klassen. Men at det roligt og nyd at du kan gå rundt uden alverdens mens problemer. Men du skal overhoved IKKE være bange for det<3 det kommer når det kommer. Min søster fik menstruation i en alder af 13 så der er forskel. Det med at du har haft en spiseforstyrrelse kan måske have noget at gøre med det men det tror jeg nu ikke. Husk at spise med måde<3 og ta' ikke tingene så tungt alle er forskellige. Du kan altid søge på youtube og finde nogle der snakker om det det kan også hjælpe:)
Knus mig

Indsendt af: Botil, Pige 12 år

Hej<3

Du skal ikke være ked af det fordi du ikke har fået mens. Jeg har selv lige fået det og nej det er ikke det fedeste. Jeg gik også selv at ventede på det. Men det er slet ikke som jeg havde forstillet mig det, du går bare rundt og føler dig irriterende og klam og rastesløs. Jeg syntes det er fint at du glæder dig til det men du skal virkelig ikke tænke for meget over det fordi at du skal bare leve i nuet, også tage det som det kommer når det så kommer. Jeg tror ikke at din spiseforstyrrelse kan have så meget indflydelse...

Håber det hjalp.
Møs herfra?

Indsendt af: PigenDerGjordeA..., Pige 14 år

Hejjjj. Jeg fik altså også først min da jeg var 14! Næsten ALLE pigerne fra min klasse havde fået det og det var jeg lidt ked over... Men altså den første gang jeg fik det blev jeg HELT overrasket! Jeg vidste slet ikke Hvad jeg skulle gøre og sådan noget....
Men et godt råd! Selvom du ikke har fået det så husk ALTID at ha bind! For det kunne jo ske du fik det på en helligdag hvor alle buttikkerne var lukket så du ikke kunne købe nogen bind, og så var du nødt til at gå over til din mega akavede nabo for at høre om hun havde nogle bind (ikke fordi jeg har prøvet det.....)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej du kan ikke selv bestemme om du vil have menstruation det er din krop der bestemmer det

Indsendt af: Hej med dig, Pige 14 år

Hej! Jeg fik det selv da jeg var 11 mener jeg, hvilket er ret tidligt. At du har udflåd er et tegn på at du er sund og rask, og at din menstruation nok snart skal komme:D. Op til min første menstruation havde jeg meget ondt i maven/underlivet, det føles som knuder i maven synes jeg. (Husk at det er min oplevelse, og du kan sagtens have en anden;) Det første stykke tid kan den være meget uregelmæssig, nærmest komme og gå. Håber du kunne bruge mit råd:).

Indsendt af: Lolol idk, Pige 13 år

Hey. Jeg fik selv mens da jeg var 12 og tro mig jeg ville virkelig gerne have det fordi det lød spændene, ligesom du selv siger. Nu når jeg har haft det i over et år ville jeg næsten ønske at det var kommet senere.. Jeg synes det er virkelig nederen at have mens og mig og mine veninder brokker os hele tiden over det fordi vi alle er pisse trætte af det ahah. Jeg havde slet ikke nogen tegn på at det kom så var mega overrasket da det lige pludselig en dag bare var der. Men bare rolig det skal nok komme, jeg har selv en veninde som var over 14 før hun fik det :))

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej pige,
Min veninde er lige fyldt 14 og har fået den nu, det er jo self forskelligt fra person til person, hvornår det kommer - men det tror jeg godt du ved. Hvis det var mig, ville jeg læne mig tilbage og nyde tiden uden mens, den er nok på vej skal du se!❤️
Knus en pige der fik sin mens som en af de første (det er heller ikke altid lige fedt..)

Indsendt af: Noworries, Pige 16 år

Hey du
Jeg kan sgu godt forstå dig, men du skal virkelig ikke være ked af ikke at have fået det!
Jeg fik det allerede som 11 årig, og jeg ville ønske, at jeg først havde fået det mindst to år senere.
Mange synes, at det er et tegn på at være "pige" at få sin menstruation, men du er lige god om du har det eller ej! Det kommer, bare giv det tiden til det.

Indsendt af: Mig1234, Pige 12 år

Hej!!
Jeg gad også have det i starten- men nu vil jeg godt af med det igen... jeg fik det som 11 årig, men blev snart 12... jeg ved ik om det hedder udflåd- men hvis du har det så kan det godt være et tegn på din mens snart kommer?? Kh mig

Indsendt af: E12345, Pige 15 år

Hej du. Jeg fik min da jeg var tretten, endda dagen før min konfirmation:( Jeg husker, at jeg var en af de sidste i min klasse og blandt veninder til at få det. Det skyldes nok, at jeg er lille af bygning. Man kan regne med at få sin menstruation når man vejer omkring 40kg. Det er meget forskelligt fra person til person hvornår man får det. Jeg er i dag 15 og flere af mine veninder i samme alder fik for et par måneder siden, mens andre fik da de var 10-11 år. Vigtigt er at du spiser sundt og spiser nok, især under menstruation, da du mister blod og derfor har brug for rigeligt med næring. Også når du ikke har det er det vigtigt at spise nok, da menstruationen kan udeblive, hvis ikke man får nok mad.
Håber du eller andre kan bruge det<3
De kærligste hilsner E

Indsendt af: Hjælper dig, Pige 15 år

Hej. Jeg kender den følelse alt for godt. Jeg har dog fået det nu. Fik de da jeg var 12.
Tegn:
Ondt i maven.
Mins i underbukserne (Self)
Og der følger også nye tanker med❤?
Råd:
Jeg forstår godt din situation. Man kantoner kun vente...
Men så snart der kommer nye tanker. Er der ikke langt.

Indsendt af: schout-spejder-DDS, Pige 13 år

hej søde<3
jeg ved ikke om det kommer til at ændre forståelsen, at jeg er homosexuel. Men da jeg stadig er en pige tror jeg nok det går... jeg var lige var fyldt 11 da jeg fik min første menstruation. og jeg ved at det var lidt tidligt men når du for den skal de bare huske at det er helt normalt at få det senere end de andre fra din klasse. det kan være meget urent mæssigt i starten og du kan få det meget dårligt men er ikke altid at der sker det samme altså jeg for ikke kvalme men det gør min kæreste men hvis du tror at du er ved at få den så smut lige ned til købmanden og køb nogle bind og trusseindlæg men det kan også føles som om at du har mens... men det kan godt være meget udflåd der lægger sig i underbukserne så gå ud på wc'et og tjek før du råber op.
jeg håber at du snart får den og at du bliver glad for det.
kh bjørk

Indsendt af: Anette, Pige 20 år

Jeg har heller ikke fået det endnu nu er vi to

Indsendt af: Abc Pigen, Pige 14 år

Hej :)
Jeg havde det på fuldkommen samme måde som dig, faktisk til det punkt at jeg bare sagde til alle mine venner at jeg havde fået den. Jeg ville for alt i verdenen bare gerne i purbeteten fordi at jeg følte mig moden nok til at blive set på som en "kvinde" istedet for en pige. Da jeg var 14 og et halvt, kom den. Jeg var sygt glad, og jeg nåede at have den i en dag og så blev det et kæmpe helvede. Den skal nok komme. Bare rolig. Hvis den ikke kommer inden du er femten, så er det først der der er noget galt. Når du er 12-13 år er det overhovedet ikke sent at få sin mens ;)

Hvordan har du det med din krop?