7

Han vil rave på mig

Pige 12 år

Hej jeg er en pige på 12:)) jeg har en super dejlig og sød kæreste!

 

Vi har været sammen et par gange hjemme hos mig og ham:)) Når jeg er sammen med ham laver jeg normale ting som at kysse og snave med ham;))

 

Men her forleden begyndte han at røre på på brysterne det var dejligt til at starte med men du er det udviklet sig til at han tager sin hånd ind under min bh og tager på dem..

 

Jeg synes det er lidt at gå over min grænse.. Men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal sige det til ham uden han bliver pinlig berørt?

 

Det ville hjælpe rigtig godt hvis nogen af jer ville svare:)) kh A...

Indsendt af: Hende som har p..., Pige 15 år

Hej A.
Hvis du føler dig utryg ved det, så når han gør det så før hans hånd væk fra brystet, og ellers så snak med ham. Hvis han er en rigtig kæreste, så vil han forstå det. Og ellers er han kun en som vil have noget på den dumme.

Indsendt af: Valdemar N., Dreng 13 år

Det kan lyde svært men det eneste du nok kan gøre er bare at sige "Det er fint at du kysser mig, men jeg kan bare ikke lide når du tager hånden på mine bryster" Du kan evt. skrive det over en Besked eller sige det når i er alene før han begynder. Det sværeste vil nok være at sige det når han gør det, så bare gør ham opmærksom på det. Og han lyder som en flink fyr så jeg tror godt han kan tage det ;-)

Held og lykke!

Indsendt af: Heldoglykke, Pige 13 år

Altså hvis han gør det igen kan du vel prøve at skubbe hans hånd væk. Hvis det ikke virker er du vel nødt til at sige fra på en eller anden måde. Prøv at forklare ham at du ikke er klar til noget i den retning.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg syndes du skal være ærlig overfor ham, hvis du ikke føler dig klar så er du ikke klar. det må han bare lære, han skal kende sin plads.

Indsendt af: Dunja, Pige 12 år

Kære a... Sådan noget er ogs sket med mig men kæreste accepterede det, jeg sagde bare skat jeg vil ikke have du skal putte din hånd i min bh, han smilede bare og sagde okay .. Så hvis du stoler på ham så burde du bare at sige 'jeg føler mig ik klar til at du putter hånden i der nede' det hjalp med mig men kun hvis du tør .. Held og lykke med det:))

Indsendt af: Pige 11, Pige 11 år

Jeg synes du skal sige til ham at det er over din grænse på en stille og rolig måde.

Indsendt af: Pige:)))), Pige 17 år

Hej. Jeg synes at du skal prøve at snakke med ham om det. Sig til ham at du ikke er helt klar endnu. Sig det til ham på en måde så det ikke bliver akavet:-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?