9

vild med Emilie Esther

år

eg har haft det problem i lang tid at jeg har været godt forelsket i vinderen af X Factor, Emilie Esther uden selvfølgelig på nogen måde at kende hende.

Men hun ser jo bare ud til at være det dejligste menneske på jorden, og hun er så ubeskrivelig smuk, jeg er nærmest afhængig af at høre hende vindersang undiscovered cirka 30 gange om dagen, og jeg får gåsehud hver gang.

men altså lige fra første gang jeg så hende vidste jeg at jeg bare skulle have kontakt til hende på en eller anden måde, og sådan har jeg det stadig, men jeg ved bare virkelig ikke hvordan man får kontakt med en kendis som hende.

så altså hvordan får jeg kontakt til hende? og skal jeg overhovedet fortsætte med at prøve.

jeg håber virkelig i kan hjælpe mig med den her, for jeg har hende på hovedet hver eneste dag.

Indsendt af: Maise

For det første er det du føler helt normalt. At være forelsket i en kendt er nok noget rigtig mange børn og unge har prøvet. Men jeg ved ikke rigtig om man kan kalde det forelsket. Det er måske nok nærmere fordi man er imponeret af en person og synes at personen er noget særligt, at man får den følelse. Hvis du gerne vil have kontakt til hende kan du jo prøve at finde en adresse hvortil man kan skrive et fanbrev eller tjekke hendes facebook side og skrive en besked til hende der. Jeg ved dog ikke hvilken adresse man kan skrive til, men jeg ved at man kan skrive til bladet Olivia, og der kan man få adresser på kendte. Jeg tror at denne "forelskelse" som du snakker over går over med tiden. Men det er ikke fordi der er noget galt i at føle som du gør. Bare du ved at det er helt normalt og noget mange mennesker oplever.

Indsendt af: Kdkdkndndm

Mød hende til en af hendes koncerter og sig det til hende

Indsendt af: Else

du kommer snart over det
og du kan nok ikke komme på date med hinde for hun er kendt

knus Else

Indsendt af: Frida

Kan huske at jeg var meget forelsket i Mohammed Ali fra x-factor i et stykke tid, og jeg googlede billeder af ham hele tiden. Med tiden går det væk, det er helt normalt

Indsendt af: anonym2707

Den føelse du har er meget normal, skal du lige vide hvis du nu føler at det er unormalt fordi det er det på ingen måde.
Jeg har selv prøver det før, (jeg er en pige) og jeg var MEGA forælsket i Justin Bieber og jeg havde det på samme måde at jeg bare skulle have kontakt til ham. Jeg prøvede at snapchate ham, jeg skev Facebook beskeder og søgte efter hans mobil nummer. Intet hjalp. :( (men prøv nu nogle af de ting fordi da hun Emile ikke er verdens berømt så prøv de ting som jeg prøvede).
Jeg havde det virkelig dårligt fordi jeg havde jo lige planlagt at jeg skulle være mis. Bieber.
Det skete ikke og kommer mig aldrig til at ske.
Jeg håber at du på en elker anden måde kunne bruge det her??

Knus
Mig.

Indsendt af: Lallana20

tusind tak, men desværre er det ikke muligt at finde hendes nummer, eller skrive til hende på facebook da hun har for mange venner i forvejen derinde. jeg har fundet hendes snapchat men hun adder mig desværre ikke. hun kommer heller ikke til Holstebro eller omegn lige foreløbig

Indsendt af: Anonym

Grunden til at du er vild med hende må være at du er vild med en pige ude i VIRKILIGheden som minder dig om hende. Find den pige❤️

Indsendt af: Anonymous

hej igen. det er anden gang jeg skriver ind om det her, denne gang vil jeg lige uddybe situationen lidt for jer, hvor alvorligt det er, hvad jeg har prøvet at gøre og hvad der gør at jeg synes hun er så perfekt. men altså det startede jo da jeg så hende til audition, hvor jeg bare med det samme tænkte at det måske er den smukkeste pige jeg nogensinde havde set, hun havde virkelig hele pakken udseendesmæssigt med fantastisk smukt hår, vidunserlig flotte øjne, og et fantastisk smil og jeg kunne med det samme godt mærke ved mig selv at jeg var helt væk i hende. så da vi kom længere frem i programmet, altså til live-showene, begyndte jeg virkelig at mærke at det var en virkelig hård og smertefuld forelskelse, f.eks. hver gang hun gik videre og skulle over og kramme alle de andre som også var gået videre blev jeg virkelig jaloux, især på Cityboys og Barra da de har næsten samme alder som hende, derfor endte det tit med at skifte kanal og så fælde et par tårer ned i min hovedpude. Det siger meget om hvor vild jeg er med hende, jeg kan slet ikke få hende ud af mit hoved. jeg tuder over hende ca. 2-3 gange om ugen, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre ved det, alt jeg vil er bare at få kontakt til hende på en eller anden måde, men jeg føler bare at der ikke er nogen måde at gøre det på. jeg har prøvet at søge kontaktoplysninger på nettet uden held, jeg har prøvet at adde hende på snapchat men hun acceptere ikke min andmodning, og jeg har også prøvet at tilføje hende på facebook men der kan hun ikke å flere venner da hun har så mange. hun kommer heller ikke til Holstebro eller omegn lige foreløbig, men hun kommer dog til Esbjerg den 4. juni, problemet der er bare at det er 1½ times kørsel væk, og jeg har ikke lyst til at fortælle mine forældre at vi skal tage til Esbjerg fordi at jeg har et alvorligt Chrush på Emilie Esther. jeg har virkelig brug for jeres hjælp for det tager livet af mig det her, jeg elsker hende så meget, og det er ovre i kategorien virkelig alvorligt kendischrush. på forhånd tak

Indsendt af: Anonym

Det er normalt nok er citygirl kan ikke få Thor ud af hodet ? men han bor i Kbh og bor i Aalborg. Vis du gerne vil have kontakt til hende så følge hende på Instagram eller ask.fm så kan du skrive/ stille hende spørgsmål.

Mig råd til dig?

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?