9

Yellow?...

Pige 12 år

Hej alle sammen! (:

 

Jeg skriver fordi jeg lige har brug for at høre andres mening om appen Yellew og hvornår det er okay at begynde at bruge den.

Nogle af mine venner har den og siger at jeg også burde få den og det vil jeg vildt gerne!

 

Altså jeg er nææææsten 13 og jeg har Snapchat, Instagram og Facebook men jeg magler ofte nogle at skrive med og jeg jo også begyndt at syntes at drenge er intrasandte så det kunne være fedt skrive med nogle. Det er bare det at jeg vil ikke have at mine forældre blander sig i mit privatliv og sådan noget.

 

Jeg ved godt at der pædofiler og sådan noget og jeg har selv været ude for noget af det samme men fik det stoppet og sagde det til en voksen.

Jeg kan godt finde ud af at passe på mig selv men syntes i at jeg skal sige til mine forældre at jeg opdrætter en profil selvom jeg virkelig ikke vil?

Skal jeg overhovedet oprætte en profil for der er nogle der siger den er ligesom Tinder for børn?

 

Jeg ikke et supergodt forhold til mine forældre og jeg gider virkelig ikke snakke med dem om det for jeg ved det og det er så træls.

- Pigen der er i tvivl

Indsendt af: Annesofie , Pige 14 år

Hej jeg syndes du skal tænke dig godt om før du skriver med nogle du ikke kender men jeg har også yellow men skriver kun lidt for sjov med folk og det er mest for nået sjovt at lave med veninderne for mig men pas på så syndes jeg godt du kan have det men vis det skal gå efter reglerne skal man jo være 13 år for at have det så syndes du skal vente til du bliver 13

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej, jeg har selv haft appen og har fået verdens bedste drenge ven ud af det!
Så hvis du spørger mig syntes jeg det er en okay app. Men selvfølgelig kan der da være nogen lidt klamme drenge som kan skrive noget som ikke er særligt behageligt, men dem skal man bare ingorere! Ved selvfølgelig ikke hvordan du ville have det med det...
håber du kunne bruge mit råd(:
og husk, man kan også sagtens få venner ved den app.

Indsendt af: Sarah, Pige 12 år

Hej med dig!
Altså yellow kan være farligt jeg har lige oplevet noget, som har gjort at jeg er stoppet på yellow. En dreng på 14 skrev lidt med mig, men lige pludselig tvang han mig til at sende et nøgenbillede så pas på hvis du vælger at få det.

Syntes du skal vente til du er 13:) (sikkerhed og regler)

Indsendt af: Katinka , Pige 13 år

Du skal gøre hvad du føler dig tryk ved, jeg syntes ikke der er noget galt med appen men man skal jo passe lidt på. Du skal også huske reglerne, der står at man skal være 13 og det tror jeg der er en grund til men det er selfølgelig ikke min beslutning. Og måske skal du lige snakke med en veninde om i ikke kan prøve det sammen først. Held og lykke håber du finder ud af det.

Indsendt af: 63u, 12 år

Den er mega god

Indsendt af: laura02danmark, Pige 15 år

Hej.

Personligt kan jeg ikke se noget galt med at have appen Yellow. Du skal dog være på vagt, og passe på ikke at skrive med pædofile osv.
Hvis jeg var dig ville jeg først og fremmest snakke med dine forældre både om Yellow men også om dit privatliv. Jeg kan forstå på situationen at mange af dine venner også har Yellow, så et godt tip fra mig er lige at snakke med dem inden du downloader:)

Husk: Det er bedre at være sent ude, end tidligt ude:)

Indsendt af: Anonymous, Dreng 12 år

Hvis du vil så gør det dine venner skal ikke besteme hvis de siger nej gør hvad du vil havde selv appen men droppede det

Indsendt af: FtMNicolaj, Dreng 15 år

Hej. Aldersgrænsen for Yellow er jo 13. Yellow er ikke en slags børnetinder. Yellow er der for at man kan finde nye venner, fra hele verdenen.

Indsendt af: Ane, Pige 17 år

Da jeg var på din alder, har jeg skrevet med en del personer fra hele verden, som jeg har mødt gennem nogle sociale medier, som mine forældre hverken vidste jeg havde profiler på eller medier som de ikke engang vidste eksisterede. Det har både være skidt og godt, fordi hvis dine forældre er typen der kan finde på at tage din mobil og tjekke den igennem, så skal du gøre op med dig selv om de skal vide du har Yellow eller om du f.eks. skal slette appen inden de tjekker din mobil. - Men det jo bare et tilfælde, hvis dine forældre er sådan. Ihvertfald gør op med dig selv hvad du vil gøre overfor dine forældre, hvis du vælger at hente den app.
Uanset hvad skal du også passe på dig selv, da der kan være nogle klamme typer på alle medier, men du lyder som en fornuftig pige.

Har du vist dig nøgen eller let påklædt nettet?